Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Parfüm topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fr0z3n
őstag
Elitparfümös rendelés mennyi idő alatt jön meg? Jó lett volna ha már ma megjön, de semmi Szerdán rendeltem.
-
mufi
senior tag
válasz Maksifül #3700 üzenetére
Baj van a parfümmel, egy csomó parfümöm van amely gyengébb minöségü, de erösebb, még az a*on-os parfümjeim is. A Lacoste parfüm jó. De az 1 million az nem. Azt szeretném ha küldenének egy másik 1 million-t, vagy egy Invictust...
Creed Aventus 500 ml splashre keresek jelentkezőket.
-
Maksifül
senior tag
-
Maksifül
senior tag
Van. Nyilván ez esetben csak annak az árát tudod visszakérni. A szállítási költséget nem, hiszen mást is kaptál, amit nem küldesz vissza.
Bár hozzájuk nem sok reményt fűznék, mert lefogadom, hogy nem kaptál számlát a vásárlásról, így meg még bizonyítani sem tudod, hogy vettél valóban tőlük bármit is.
Luxusparfümök kis kiszerelésben. 1 vagy 2ml-es minták és 5, 10, 20ml-es fújósok. Az aktuális listáért látogass el az alábbi oldalra: https://goo.gl/B09F5U
-
Maksifül
senior tag
Mint mondtam, tértivevényes-ajánlott levél az elállásról. De én a helyedben a NAV-nál is felnyomnám őket, mert nem adtak számlát.
Luxusparfümök kis kiszerelésben. 1 vagy 2ml-es minták és 5, 10, 20ml-es fújósok. Az aktuális listáért látogass el az alábbi oldalra: https://goo.gl/B09F5U
-
Fr0z3n
őstag
Na megjött az elitparfümös rendelésem. 1 million intense és Issey Miyake L'Eau D'Issey pour Homme. Előbbi ugye sokaknak ismert, nő bolondító, nem részletezem. Utóbbit látatlanban vettem és nagyon nem csalódtam. Elképesztően jó illata van. Csak a csuklómra fújtam most egyet, hogy milyen. Elsőre nagyon nem tetszett, viszont eltelt pár perc és most már kellemes,citrusos, egy kis fás beütéssel. Magában nagyon tömény, viszont ha csak elhúzom a kezemet az orrom előtt akkor ahhhhh.... Hálás köszönet a tippért
Jah, és kaptam számlát
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
Sziasztok!
Tudtok mondani olyan új fajta férfi parfümöt amire a nagy átlag is azt mondja nagyon jó? Márka mind1, árban azért ilyen 25 fölé ne menjünk.
[ Szerkesztve ]
-
ToBeY
nagyúr
válasz B-L-A-C-K #3714 üzenetére
Nézz szét fragrantican ott elég jól rangsorolva vannak a parfümök.Aztán ha kinéztél 4-5 ami szimpatikus,elballagsz egy drogériába és megszaglászod őket.
-
B-L-A-C-K
titán
-
-
bbuffy
senior tag
Annyi a témához még, hogy ez a tratós nem tartós dolog igencsak bőrfüggő. Van ami az egyik emberen hosszú órákig elvan a másikon meg szinte azonnal füst. Szóval ez csak irányadó lehet.
...és jól jegyezd meg fiacskám, az élet, ha kicsit is jól jön ki a lépés, annyira, de annyira gyönyörű. /Bohumil Hrabal/
-
pohár
félisten
válasz B-L-A-C-K #3720 üzenetére
plusz a Chanel Allure család (van vagy 5 alillat), meg a Chanel Bleu is rohadt jó
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
bbuffy
senior tag
Esetleg érdemes a Neroliba ellátogatni bár más kategória. De garantáltan nem tömegparfümök vannak.
...és jól jegyezd meg fiacskám, az élet, ha kicsit is jól jön ki a lépés, annyira, de annyira gyönyörű. /Bohumil Hrabal/
-
Pé
senior tag
Szereztem egy mintát egy nagyon kellemes, és szerintem kifejezetten őszi/tavaszi illatról.
Ő az. Szépen keveredik benne a nehéz fahéjas-fás-aromás, meg a könnyű virágos-citromos jelleg. Jó.
[ Szerkesztve ]
-
Jojo5
őstag
igen, azok is nagyon jó, de a kolléga friss illatot szeretne, személy szerint én csakis a régi Allure Pour Homme-t preferálom, a többi variánsai annyira nem jönnek be nekem
B-L-A-C-K: A Givenchy Play Intense-t is próbáld ki, hátha
http://www.youtube.com/watch?v=_MuMSARgyJs
-
B-L-A-C-K
titán
Másik kérdés, most jutott eszembe asszonynak születésnapja nemsokára, pont ő kis kifogyóban van parfümből, így pont kapóra jön egy új.
Most valami Eclat gömb alakú van neki, és rózsaszín lötty van benne, bár ez lényegtelen mert most mást akarok venni. A lényeg mondanátok pár típust amit Ti is eltudnátok képzelni a párotoknak?Jojo5: Köszi megnézem majd azt is.
[ Szerkesztve ]
-
Arcképgyáros
Valakinek van One Million intense? Mennyire tartósabb a simához képest?
-
pohár
félisten
válasz B-L-A-C-K #3726 üzenetére
Chanel No.5 (tán a legismertebb és legközkedveltebb női illat Chanelnél a Coco mellett)
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
B-L-A-C-K
titán
Ezek lettek végül, a nőinek meg a férfinak is bejött az illata.
Köszönöm a segítségeket.
-
pohár
félisten
válasz B-L-A-C-K #3733 üzenetére
nagyon jó választás (legalábbis a férfi, arról tudok nyilatkozni csak ), én is nagyon imádom az illatát
-
pohár
félisten
válasz B-L-A-C-K #3735 üzenetére
nekem a Hermés-ből sem jön be 1-2, mégis mocskosul drágák... lassan nekem is kellene vennem valamit, mert fogyóban a Luna Rossa, valószínűleg nekem is az lesz, mint neked
-
pohár
félisten
-
Pé
senior tag
Na, Eau D' Issey ment, Cartier Declaration Jött. Ő lesz a Terre D' Hermes váltótársa, egyben őszi/tavaszi illat. A hideg időket pedig a Burberry London és a Dior Fahrenheit fogja vinni.
Illetve most levelezek a "szétlocsolós" német fórumon egy taggal, valszeg rendelek egy Tom Ford kollekciót (10ml-es minták, nagyjából 6-8 féle) . Van pár illatuk ami birizgálja a fantáziámat
-
pohár
félisten
hm, most nem tudom, hogy a Declarationt csak próbálni akartam, vagy ki is próbáltam már az itteni nagy sikerre való tekintettel (de holnap lehet, hogy megnyalom, valószínűleg benézek Debrecenbe)
a Dior meg igazán jött be, már nem is tudom, hogy mire emlékeztetett, mikor megszaglásztam, de azt tudom, hogy nem jött be
nekem Tom Fordból napszemüvegek tetszenek, a parfümjeiről nem tudok nyilatkozni
mi pénzért adja amúgy a 10 millis mintákat a német faszi?[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
hú, az nem olcsó... hátha küld 2-3 milliket is 5€-ért
itthon meg lehet szagolni őket a Douglas-ben mondjuk?[ Szerkesztve ]
-
bbuffy
senior tag
Nekem az a bajom a lefujkãlós eladásokkal, hogy egyszer már érte hatás a parfümöt, így némileg veszit az illatvilágból. Mivel ezeket átfujkáljak kis üvegbe a nagyból.
[ Szerkesztve ]
-
-
Pé
senior tag
Passz, elképzelhető hogy van pár féle
(#3745) bbuffy
Szagoltam már olyan átfújt parfümöt, amit össze tudtam hasonlítani eredetivel. Nagyon nem éreztem különbséget. Persze gondolom ez is függ sok mindentől ... illat jellege, összetevők, mibe fújja át, stb.
Szerintem ez arra jó, hogy legyen valami elképzelésed az illatról.(#3746) ildi_
Chanelből egyszerűen semmi nem tetszik. Valahogy nem találtam még szimpatikus illatot
[ Szerkesztve ]
-
ildi_
tag
Parom mostani masik illata az Egoiste, ami nekem elsore fura volt, nem az a tomegillat amit egy fiutarsagban minden harmadik pasin erezhetsz. Nagyon egyedi es tokeletesen illik hozza, tudja viselni. Mig az Allure nekem egy olyan csajozos illat, addig az Egoiste egy nyugodtabb, idosebb, magabiztos ferfi illata.
-
pohár
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban TILOS hirdetni!
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ukrajnai háború
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Ingatlanos topic!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- PlayStation 5
- Milyen switch-et vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest