Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Parfüm topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kimmuriel
aktív tag
Mit szenvedtek a pálcikával, mért azt használjátok a parfüm felvitelére? Én simán kihúzom a pálcikás kupakot, befogom az ujjbegyemmel az üvegcse száját, egy pillanatra fejjel lefelé fordítom, majd vissza, és az ujjbegyemen maradó cseppet kenem szét. A pálcikán lévő kevés parfümöt persze beletörlöm a bőrömbe, de magát a pálcikát amúgy nem használom ecsetként, hogy azzal kenegessem magam! A bütykös szerintem ebből a szempontból pont hogy sokkal jobb, ott nem kell szarakodni, hogy végigcsurog a pálcikán.
-
mufi
senior tag
Mai történés. Főnökkel és ügyfelekkel ebéd. Megborotválkoztam. Előveszem az Aventust, leveszem a kupakját az ujjamra teszek egy cseppet majd azt magamra. Észreveszem, hogy egy cseppnyi Aventus lehullott a parkettára És most csak ülünk és nézzük, hogy honnan jön ez a brutális intenzitású illat. Egy csepp...hihetelen
Creed Aventus 500 ml splashre keresek jelentkezőket.
-
Kimmuriel
aktív tag
Ma egy újabb parfümcsodával sikerült megismerkednem: L'Artisan Parfumeur Fou d'Absinthe
-
-
mufi
senior tag
Hol tudok ilyen szórófejet venni?
-
Jhonny06
veterán
Itt a legolcsóbb, csak sajnos a minimum rendelési összeg 5e. De felvenném velük a kapcsolatot, mert alapból nincs kiszállítási költség. Hátha le lehet velük bizniszelni, hogy fizetsz a szálíltásért, de nincs minimum összef.
De attól függ, hogy hány darab kell. Én a Naturguru-tól rendeltem és ha most nincs is készleten, tuti szereznek hamar. Írj a csávónak, nagyon segítőkész, még azt is megkérdezte a rendelésem után, hogy kell-e a jövőben, mert akkor annak megfelelően tart készleten.
Mondjuk az vicc, hogy a 10ml-es üveg negyed annyiba kerül, mint egy filléres műanyag szórófej (nem tudom, hogy ezt hogy sikerült beárazni). De mondom, ha kis mennyiség kell és alapból nem bánod a Naturguru-s árat, akkor írj a csávónak, tuti szerez gyorsan.
[ Szerkesztve ]
-
mufi
senior tag
Max 10 üveg kellene...
-
Kimmuriel
aktív tag
válasz kk831228 #4909 üzenetére
Nézd, biztosan nem fog másfél órás komplett parfümtanácsadást tartani, de ha konkrét kérdéssel fordulsz hozzá (pl. azt mondod, hogy vetiver domináns parfümöt keresel, ajánljon egy párat, amit érdemes lehet megszagolni), akkor mindig rendkívül segítőkész. Attól is függ, mennyire elfoglalt, ha épp vannak nála tanácsadáson, akkor nyilván azzal foglalkozik majd, aki időpontra jött hozzá. Szerintem ne misztifikáld túl a dolgot, ugorj be, nézelődj, szaglássz, ismerkedj az ottani illatokkal, hogy legyen valamilyen elképzelésed, aztán kérdezz bátran!
-
Jhonny06
veterán
Én imádom a Jubilation-t, de gyakorlatilag 2-3 órát érződött rajtam (vingate verzió, az újat még nem próbáltam). Aztán lehet, hogy olyan, mint az Aventus, hogy más meg érezte rajtam.. De ennél kifejezetten zavart, mert olyan k**va jó illata van, hogy az elmondani nem lehet. Sajnos emiatt eladtam, de gondolkozom rajta, hogy az új verziót meg kéne venni, hátha. Ráadásul magánembertől vettem, tehát az is közrejátszhatott, hogy nem volt megfelelően tárolva, vagy ki tudja, hogy mit csináltak vele. Szerencsére nem buktam rajta, de lévén az egyik kedvenc illatom, brutális csalódás volt -kizárólag- a tartóssága miatt.
Ha 6-8 órát legalább érződne rajtam, akkor azonnal megvenném az új verziót és kb. le se tenném. De tényleg, nálam lazán a TOP 3-ban van.
[ Szerkesztve ]
-
Pé
senior tag
Ha már Amouage. EPIC nem jön be senkinek Szerintem messze az a legjobb...
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
semmi nem történt, csak kipróbálom a többit is (amik látatlanban tetszenek/tetszhetnek), attól még ugyanúgy Prada és Chanel parfümöm van
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
zs.tom
tag
Szeretem az Epic-et is, de arra van egy jobb alternatíva is szebb élekkel TF private ugyan olyan parazstvakítás mint a Molecule idiótaság. TF illatok ötletre jók, de a kivitelezése egy nagy nulla, a molecule meg iso e super jó sok pénzért, hiper verziójában galaxolyde hozzákeverve, de ezt úgyis tudja mindenki Egyre jobban tolódok a ritka niche házak felé, mert egyesek veszítenek a minőségből, ezek alatt a kisebb és nemrég létesült házakat értem.
-
Bling95
őstag
Sziasztok!
Nem tudtok ajánlani valamilyen parfümöt, ami illik öltönyös de akár mindennapi használathoz is ? Citrusos illatok nem játszanak ( bár szerintem furcsa is lenne elegánsabb viselethez). Valamilyen fás-aromás lenne jó, Armani code-t például nagyon szerettem de kipróbálnék valami újat.
-
Makett1987
csendes tag
Sziasztok, iparfumeria oldalról csak jókat tudtok mondani? Eddig parfumcenterről rendeltem, mindig minőségi parfüm jött, de most az iparfumeria oldalon sokkal olcsóbb, amit rendelni szeretnék és illatmintákat is lehet hozzá dobni, ami pozitivum, de nem vásároltam még tőlük.
Ti meg vagytok elégedve velük?[ Szerkesztve ]
-
Pé
senior tag
válasz Makett1987 #4928 üzenetére
Igen. Nyugodtan rendelhetsz onnan
-
Kimmuriel
aktív tag
válasz Makett1987 #4928 üzenetére
Konkrétan mit szeretnél rendelni? Hátha tudunk olcsóbb opciót is ajánlani.
-
Makett1987
csendes tag
Köszi Pé
-----------
Bvlgari - Aqva Pour Homme-t, próbáltam már ezt.azt, mindig visszatérek ehhez.
[ Szerkesztve ]
-
rayoliviero
veterán
válasz Makett1987 #4931 üzenetére
Marine volt nekem abból, az is nagyon tetszett.
-
Makett1987
csendes tag
válasz rayoliviero #4932 üzenetére
Az se rossz, nekem azzal csak annyi volt a gondol, h kevésbé volt tartós
-
rayoliviero
veterán
válasz Makett1987 #4933 üzenetére
Igen, sajnos.
-
Mercutio_
félisten
Lalique Encre Noire-t meg lehet valahol szaglászni, vagy abban az árban van hasonló, de jobb?
Jaguar -ról vélemény?
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
-
mufi
senior tag
Megjött az AVENTUS.
és egy tonna!!! Nieche teszter
Kimérem a dózisokat és hétfőn postázom.
Más: ha hazajövet Törökbasáéktól megálltam dutyfreeben és végigszagláztam pár xerjoff és tom ford parfümöt. A tom fordok azok faaaaak! faktorosak. És az egészben a legszomorúbb, hogy találtam kettőt ami tetszett, de elfelejtettem a nevüket én idióta
Az egyiknek nagyon hasonló illata van 5-10 perc után mint a Lanuit del homme-nak, egy picit édesebb talán, a másik meg az olyan erősen fűszeres, de tudom, hogy nem az oud volt...szal ha valaki ismeri a tom parfümjeit, segítsen nekem.
Rövid leírás:
-Amouge epic man, Black Afgano - majdnem mint a DG The One, annyi, hogy ezek fűszeresebbek, a Black Afgano, nos, annak méltán magas az ára. 12+ óra. Akinek bejön a The one, ez a the way to go...
-Honour Man - fűszerese mentás borsos, nekem nem jön be...
-Creed G.I Tweed - olyan szaga van mint valamikor a régi aftershave cuccoknak, nagyon olcsó hatású, és rövid ideig érezni...
-Tom Ford Vanilla Tobacco: finom. Kurva finom, de számomra túl édes. De eszméletlen illat
-Andy Tauen - L aran au desert marco. - Hű-ha. Ajánlom nézzétek meg Jerremy videóját erről, minden igaz amit erről mond. Über brutál, ha úgy használod ahgy kell.
Mancera Cedrt Boise - vetekszik az Aventussal.
Heeley Cardinal - igazi misérejrós parfüm, szinte undorítóan "idős, öreg uras".
Ennyi mára
-
pohár
félisten
-
mufi
senior tag
Kb ezeket de pl van olyan ahol - van de kaptam belőle.
For HER
-Lorenzo Villoresi: Teint De Neige +
-LM Parfums: Sensual Orchid +
-CREED: Love In White +
-Montale Parfum: Roses Musk +
-Maison Francis Kurkdjian: Amyris Femme -
-Viktoria Minya: Hedonist -
-AMOUAGE: Honour Woman +
-Profumum Roma: Confetto -
-Diptyque: Philosykos +
-Maison Francis Kurkdjian: Aqua Universalis Forte –
-Jul et Mad : Aqua Sextius +
-Honour WomanFor HIM
Creed:
-Green Irish Tweed +
-Royal Water +
-Silver Moutnain Water +
-Selection Verte -
-Green Valley -
-Virgin Island Water +Parfum de Marley
-Herod –Tom Ford:
-Noir de Noir
-Tobacco VanilleNASOMATTO
-Black Afgano -Amouage
-Reflection Man +
-Rose Man -
-Honour Man +
-Epic Man +Serge Lutens
-Chergui +Montle Parfums
-Red Oud +HISTOIRES DE PARFUMS
-1725 Casanova -
-1899 Hemingway -Mancera
-Cedrat Boise -Heeley
-Cardinal +BOIS 1920
-Dolce Di Giorno EDP -ANDY TAUER
L'Air Du Desert Marocain EDT Intense +Creed Aventus 500 ml splashre keresek jelentkezőket.
-
pohár
félisten
egy Jubilationben bíztam, abból sajnos nem lehet kiméricskőset venni, vagy 50ml, vagy 100ml...
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Kimmuriel
aktív tag
A Tobacco Vanille szerintem is rohadtul édes. Klassz illat, de a világon semmilyen alkalmat el nem tudok képzelni, amikor ezt viselni tudnám! Hacsak nem megy szivarozni egy bankigazgatóval, na akkor talán.
Az Andy Tauer parfümök meg rohadtul bosszantanak, mindig ajnározzák őket, de persze Magyarországra nem szállítanak...
-
zs.tom
tag
Akit érdekel Memoir decant jelezze, non-magnetic bottle
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban TILOS hirdetni!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Automobilista 2
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ingatlanos topic!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs