Új hozzászólás Aktív témák

  • horcsog

    tag

    válasz saen #86876 üzenetére

    Nálunk pl le van írva az is nem lehet autóval lemenni a vízpartra. Ezt mindenki megszegi úgy indítja a horgászatot. Ezt a szálkai polgármester találta ki mert a vízpart az önkormányzaté. Egy időben a halőrök mindenkit figyelmeztettek, aztán feladták. Így is vannak autófeltörések lenn a vízparton , nincs is annyi parkolóhely fenn az út mellett. Ráadásul vitája is van a polgármesterrel a tohosznak folyamatosan van valami balhé. Úgy indult a peca lementem a csónakomhoz pakolok jön a halőr majd álljak fel az autóval valamit mormogtam elment én is elmentem horgászni. :) Egy darabig ez ment aztán megunták a halőrök és azóta nem szólnak érte, de le van írva továbbra is, hogy ez tilos.

    Egyszer állítólag a polgármester is kijött a partra szövegelt a horgászoknak álljanak fel kocsival beszóltak neki páran aztán nem látták arrafelé többet. :)

    Minden horgász rögtön szabály szeg nálunk kivéve aki motorral bicajjal jön. Van olyan is aki szerzett egy papírt a polgármestertől, hogy megengedi neki , hogy lemenjen . Ezek után jön még csak a horgászat és annak a szabályai .

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák