Új hozzászólás Aktív témák

  • Zoli bácsi

    őstag

    Holnap úgy néz ki elmegyünk Dunai pecára.Kicsit tartok tőle, eddig csak mellékágon horgásztam a Dunakiliti erőmű felett. A Rábán meg látjátok mekkora víz van, ha sodrásban 45gr-os kosárral horgászom, az nem is folyóvízi peca... :U
    Most főágat akarom megpróbálni, elvileg Győr-Gönyű közt keresek valami helyet, de még változhat a dolog.
    Segítsetek kicsit, Dunai pecások.
    Method gondolom nem játszik, max 70gr-os method kosaraim vannak.....Ezt felejtsem el, ugye?
    Mekkora folyóvízi kosarakkal készüljek?
    Milyen messze kell horgászni a parttól, hogy eredményes lehessek, de ne kelljen 200gr-os kosár?
    Milyen bottartót vigyek, fogalmam sincs milyen a part...Rod-Pod, leszúró...Tripod?
    Elnézést a láma kérdésekért. Egyrészt szeretném kipróbálni a Dunai (főági) pecát, de kicsit tartok is tőle. Másik lehetőség hogy a Rába Győr közeli szakaszát, vagy a Mosoni Dunát nézem meg.
    Mindenképp feeder botokkal mennék, a Bolo nekem itt azt hiszem nagy kihívás lenne, meg kevés lenne a 6m-es Tanaka Bolo....Fenekező peca értelmetlen szerintem, ha vannak erős feedereim......Ide valók az erős feederek, szerintem.(Nem a tóra...)
    Na, itt tartok.
    Minden okosságnak, segítségnek örülnék, este bepakolok, szerintem hajnalban elindulunk. Az ismert helyekre könnyen pakolok felszerelést, tudom mi vár rám, mire lesz szükség. Most annyit tudom hogy a legerősebb feedereket teszem be. (CXP River Feeder, ET Power Feeder 150, a régi szürke széria) :)
    Csali csonti lesz, meg wafters..Eddig ez a terv.
    Etetőanyag folyóvízi sajtos, pellettel-kukoricával dúsítva.
    Lehet veszek csontit is bele, amit Hermanyi mester ajánl. Meg agyag is kellene az etetőanyagba, Rábán ugye nem nagyon kell, megáll a kaja a sodrás szélén..... :U

Új hozzászólás Aktív témák