Új hozzászólás Aktív témák

  • horcsog

    tag

    válasz venom8888 #78133 üzenetére

    Nem tudom milyen csónak ez. Így a kép alapján, motor mennyit futott stb. Az üvegszálas csónakoknál amik nálunk futnak óvatosnak kell lenni mert megszívhatja magát vízzel a belső "töltőanyag" valami hab . Vannak ezek az amcsi meg olasz stb műanyag csónakok más technológia a belseje, ha azon lesz repedés ahol bejut a víz nem szívja így meg magát. Cserébe az áruk is több millió ft-os.

    Nálunk a gyártók Kmaxxi, Fisher Max stb ráálltak a katamarán testre belül ezzel a habos technikával. Olcsóbb, idézőjelben olcsó mert az is már millió ft környékén mozog most.
    De ennek az az ára a víz valahogy bejut a belseje megszívja magát vízzel azt hiába javítják külsőleg. Legalábbis korábban ez volt velük a probléma többen ráfaragtak erre . Nem tudom ezt javították e már az újabb szériáknál. Fisher max régi szériáknál pl volt az is az anyaggal kicsit spóroltak és olyan "hajlékony" volt az egész. Olcsóbban adták mit tudom én 400-ért 600 helyett cserébe anyag nem úgy volt benne. Kövezéseket nem nagyon szeretik úgy összességében ezek a katamarán magyar műanyagok.

    Az is nagyon fontos milyen a vízfekvése + mekkora motor viszi siklásba. 1 fővel + cuccok. Ha sok fő + cucc ott megint más a terhelés nagyobb motor rendesen menjen.

    Konkrétan a kérdésedre fogalmam sincs, hogy jó lehet e mert nem tudom beazonosítani se milyen csónak ez.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák