Új hozzászólás Aktív témák

  • Zoli bácsi

    őstag

    Na..... :D
    Végre...Hosszú idő után vízpartra mentem (Kb 1 hónap), de előtte sem nagyon voltam..Isten bizony ez önhibámon kívül.... Szobapecás voltam, de ennek remélhetőleg vége... :D
    Hogy értsétek, 2 hónapja táppénzen vagyok....Jó azért az elején kiszöktem néha, igazából tályoggal kezeltek, nem kellett feküdni. Aztán kiderült hogy törésem van, na, akkor meghúztam magam, nem húztam cipőt, nem is nagyon tudtam volna. Most már elegem volt nagyon, kétszer egy hét kórház, meg a pihenés... Reggel leadtam a táppénzes papírt, azt mondta a főnök meg vagyok sápadva, menjek többet levegőre. Ki vagyok én hogy ellentmondjak..? ;]
    Szóval kiéhezve irány a tó. Egy methodot vetettem be, meg egy hagyományos fenekező készséget. Persze a method adta a halat, ahogy eddig is, a fenekező készséggel egy "Tescos" pontyot szákoltam, a feeder adott dévért, kárászt, több pontyot. Kellemes idő volt, bár feltámadt a szél, egy rövid ujjúban a napon üldögélve éppen kellemes hőmérséklet volt.
    Hú de jól esett, és végre leázott a por a szákról.... ;]
    Horgászhely:


    Nekem tetszett a virágzó növények közé tett bot, eszembe nem jutott a terepet rendezni, olyan hangulatos volt...


    Egyik jelentkező, a biológiailag lebomló pontymatracra fektetve. :) Szeretem ezt a gumis, nagy méretű DAM fejet, sosem akad bele a hal , és tényleg hamar szárad.


    Ma nem változtattam, ez volt a kaja, és a csali végig. Rájöttem ennek a dobozos pelletnek a használatára, hiába írnak rá fél órát, ennek bizony kell 2 óra, ezt nem lehet a vízparton bekeverni, otthon kell. Zacskós Dovit pellet kb 10 perc alatt bevethető, a parton szoktam bekeverni.


    De jól kiszellőztettem a fejemet, most majd tervezek nekiugrani a vadvízi pecának is, talán jó idők lesznek még. :K

Új hozzászólás Aktív témák