Új hozzászólás Aktív témák

  • ivana

    Ármester

    Sziasztok!

    Mostanság a Nagykörúton lakok és gondoltam kipróbálnám a budapesti Dunát. Margitsziget, Margit-híd környéke lenne ideális, mert bkv-val mennék :P . Szokott valaki errefelé horgászni? Feederhez gondolom valami erősebb cucc kéne, a Tiszán használatos 20-as főzsinór, 30g kosár ide kevés lesz (oda van éves területim, csak hát a nyaralónk 180km). Meg most nem is nagyon lehet leülni, ahogy néztem szóval várni kell amíg apad. Vagy inkább pergetni kéne? :)

    Meg a Naplás-tóra akarunk menni szombaton faterral. Tavaly voltam néhányszor, rohadt nagy kárászok vannak benne ilyen kilós méret. Volt egy öreg aki azt mondta fogott 2 kilósat pellettel, simán kinézem. Azt meg legalább el lehet (és el kell vinni), hiába sporthorgászjegy. Meg cuki bagoly keszegek, mondjuk az nem tudom mit keres egy tóban.

    (#66910) KunEmber Nekem decathlonos feederem van, de azt kb. 10 éve vettem ennyiért. 3.6m 25-75g dobósúly. Fater akkoriban vett egy nevist hasonló árkategóriában, ezerszer jobb a dekás bot. A rokonok is azt hitték anno, hogy jóval drágább darab. Szóval szerintem simán vehető.

Új hozzászólás Aktív témák