Hirdetés
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- EAFC 25
- PlayStation 5
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Call of Duty: Black Ops 6
- Bestbuy játékok
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Xbox Series X|S
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- PlayStation 1 / 2
-
GAMEPOD.hu
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
horcsog
tag
válasz anytime #55990 üzenetére
Ha úgy érzed a kosarad túl könnyű raksz egy csúszó ólmot még mellé . Van egy pici nyitott kosarad úgy érzed nem tudsz ráfeszíteni. Persze ideális esetben van belőle nagyobb súlyú is. Ha éppen nincs fogsz egy csúszó gömbólmot olyan súlyban amivel már fix lesz a cucc. 10 gramm és felfelé amennyi kell és a kosár alá teszed. Máris fix a cuccod abban a szélben vagy terepen.
Oké nem egy versenycucc lesz de mezei pecánál pont meg fog felelni a célnak. Ezzel pl el tudod érni azt, hogy egész pici kosarat nagy súlyban használsz. Persze bizonyos ólom méret felett már értelmetlen mert akkorát csobban az ólom. De 10 grammokkal növelni mezei megoldásnak bőven jó vsz.
Pl én a Dunán sokszor pontyoztam úgy súly nélküli kosár és alatta akkora trapézólom ami oda kell arra a helyre. Nem vettem azért nem tudom hány grammos kosarat . Ott még külön jó is ez mert nem kell lapos kosár az ólom felfekszik az alján és fogja. Állóvízre nem kell trapézólom vsz az böszme oda egy gömbólom megteszi.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Politika
- Mesterséges intelligencia topik
- Építő/felújító topik
- Projektor topic
- Kutya topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Motorolaj, hajtóműolaj, adalékok és szűrők topikja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Sorozatok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest