Új hozzászólás Aktív témák

  • horcsog

    tag

    válasz Zoli bácsi #53678 üzenetére

    "a tulaj fogóval lenyomja a vendégek horgáról a szakállat. Csak arra lennék kíváncsi, ez mennyire jó megoldás? Mármint egy teljes értékű szakáll nélküli horog "gyártható" így?"

    Hát elég morcos lennék ha pl egy Korda aranyárban mért horgomhoz valaki fogóval közelítene. :) Szerintem nem jó megoldás mert sérülhet a horog anyaga is és törékenyebb lehet.

    Régen mikor még nem volt ekkora kínálat harcsázó horgokból alakítottam úgy horgokon finom reszelővel megreszeltem a szakállát ne legyen olyan böszme. Nem eltüntettem róla csak kisebbre reszeltem. Ez se a legjobb mert ha nem jól sikerült letörhetett volna a szakáll fárasztásnál és ezért megy el. Most már nem kell így finomítani mert nagyon jó horgok vannak harcsázáshoz és millió fajta.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák