Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • galervin93

    őstag

    Dunakeszi sóderbányán járt mostanában valaki? Haverokkal tervezünk kedden menni, az időjárás mondjuk elég ramaty lesz a szél miatt, de hát ez van. Már hónapok óta nem voltam ott, bár tapasztaltam már, hogy egyik napról a másikra totál máshogy viselkednek a halak, szóval sok mindent nem biztos hogy jelent, ha esetleg a napokban evett/nem evett a hal.
    Mivek sütögetős-beszélgetős pecáról lenne szó a finomabb botok otthon maradnának, egy pellet kosarassal tervezek keresgélni nagyobb távokra, meg egy könnyebb cuccal egy fix közelebbi etetést meghorgászni.

    Tegbap amúgy voltam egy fél napot Pestszentlőrlincen, igazi örömpeca volt. Kb. 20 méterre etettem kosárral egy helyet, minden óránként ment be 3 kosár kaja és 1 kosár kukorica, közte methoddal, kis pelletekkel peca. Hát nagyon működött a dolog, volt hogy meg sem tudtam feszíteni a zsinórt, már a kezemből kivette valami a botot, de 15 percig nem maradt bent a cucc (legkésőbb negyed óránként újat dobtam volna, ha hagyják). Illetve nem teljesen igaz ez, mert délelőtt volt egy másfél órás szünet, széllel és borulással akkor jött a melegfront, gobdolom érezték a halak. Ezt leszámítva folyamatosan fogtam őket, kárászokat és kis pontyokat (70 deka - 2 kiló között). Haver mellettem egy ágas-bogas részt etetett kukoricával, délig nem fogott semmit, aztán utána neki is beindult a buli, fogott egy szép 5.10-es tövest is.

    [ Szerkesztve ]

    Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!

Új hozzászólás Aktív témák