Új hozzászólás Aktív témák

  • Zoli bácsi

    őstag

    válasz vendingo #44917 üzenetére

    Igen, azért 20m fölé dobok, de nem az a lényeg. :) Hanem soha nem használtam monofil dobóelőkét, és kipróbálnám. Semmilyen dobóelőkét nem használtam, aztán pár hónapja kipróbáltam a fonottat. Nekem iszonyúan bejött, szeretem. Az az egyik dolog, hogy pár peca után nem kell 5m pödrődő zsinórszakaszt levágni, de estefele mikor tekerem ki a szereléket, akkor érzem hogy mindjárt itt a végszerelék, mert már a fonott zsinór jön át a gyűrűkön.
    Én már leírtam többször, hogy újrakezdtem negyed századnyi kihagyás után a pecát, már ötödik szezont pecáztam végig, és belekóstolok mindenbe, próbálgatom az új dolgokat, kísérletezem. Aztán visszanyúlok a "gyökerekhez" és kiülök egy jó kis úszós pecára. :)
    Minap voltam Szákó Mester (Szákovics Imre) boltjában itt helyben (Kapuvár), és meg is állapítottam: Van egy csomó fajta feeder bot kirakva, kb együtt ugyanennyi bojlis és pergető bot....És négy fajta Match bot... Mondták is hogy ez így arányos a kereslettel. Pedig ha elhiszitek, ha nem....sokszor hozza a víz a hangot, beszélgetnek a sporttársak a fenekező botok mellett, hogy nem megy ma a hal, kapás sincs. Én meg Matchbottal egy szem csemegekukoricával fogom a pontyot, amúrt....És félhangosan szentcségelek (mert viszi a víz a hangot) hogy ezen a k..a tavon egy sört nem lehet nyugodtan meginni, mert mindig el akarja vinni a hal a botot. :)

Új hozzászólás Aktív témák