Új hozzászólás Aktív témák

  • Zoli bácsi

    őstag

    válasz hermanyi #43937 üzenetére

    Kapuvár mellett, gyermekkori pecázásom színhelyén, Babóton horgászom idén, ide van területi jegyem, + a folyóvízi. A képen a félsziget melletti, kisebb, sekély rész látható, a félsziget másik felén van a tó nagyobbik része. Kb 1 méteres víz van itt, gödrökkel. A sporttársak nagy része a másik oldalon, a mélyebb részen horgászik, nekem jó ez a sekély rész, itt is fogok mindig. Telepítik rendesen, bár 87' óta idén van először ide jegyem újra, de most is van benne hal bőségesen, ahogy ifi koromban. Kicsit talán túltolták a dévér telepítést mostanában, de tavasszal fogtam kiló körülit is, sajnos a tenyeresek vannak többségben, és nagyon szemtelenek, a 16mm-es bojli mellől is felveszik a horgot.
    Ha valaki ide jönne, a Szákó horgászcentrumban kapuváron vehető napijegy, ha jól tudom 5e. forint, de ebben két ponty elvitele benne van.
    De mondok még egy tippet nektek: Dénesfán, a kastély parkjában van egy szép kis tó, a helyi kocsmában van napijegy ha jól tudom, kétfajta, a sportjegy 1500ft volt tavaly, elvinni halat ezzel nem lehet. Gyönyörű, sekély tó, be és kifolyással a Répce ágból.A kastély elme rehabilitációs intézmény, szóval sétálgatnak arra néha betegek, és cigit tarhálnak.....De nincs sok horgász, nem nagyon ismerik, pár helyi spori pecázgat itt. :)
    Dénesfa:

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák