Új hozzászólás Aktív témák

  • Zoli bácsi

    őstag

    Bementem délelőtt a pecabótba', megnéztem van-e valami újdonság. Volt régen Eurostar Master Class feeder bot parafanyelű. Aztán lett EVA nyelű. Megint lett parafa nyelű.Ma láttam félig parafa félig EVA nyelű modellt, 60-90g dobósúllyal. Mellette a tiszta parafanyelű 50-100g dobósúlyú. A félig parafanyelű modell blankja matt, mintha nem lenne lakkozva.
    Nem tudja valaki, ez lesz az új modell, vagy kétfajta lesz forgalomba, vagy hogyan van ez? Csak mert tudtommal közkedvelt modellről van szó, nekem van első szériás parafanyelű, EVA nyelű, Distance, ja és picker is. Én szeretem. :K

    Ja, és jöttek Nevis fonott zsinórok. Ócón..nagyon ócón, Nevis Secure Braided 1600ft száz méter. Van tapasztalat valakinek? Feederezést akarom kipróbálni fonottal, ma inkább Carp zoom Feeder Competition 0,10-es fonottat vettem, ugyanabban az ársávban (Nevis vékony fonottak drágábbak), bizalomgerjesztőbb volt. De ha azt mondjátok jó (ennyiért elég ha használható, na) a Nevis, fenekezőbotra veszek, 0,14-18-as körülit. Csak kipróbálni milyen, eddig csak előkéhez használtam fonottat. Meg eddig drága vót' :)

Új hozzászólás Aktív témák