Új hozzászólás Aktív témák

  • Zoli bácsi

    őstag

    válasz csƵ #22063 üzenetére

    Én télen szereztem be erőgumit, tegnap használtam először. Az előke hosszánál hosszabb (Kb 30cm) darabot kötöttem be két forgókapocs közé, a kosár a főzsinóron csúszik. Elsősorban gubancgátlás miatt kötöttem be, hogy elhagyhassam a gubancgátló csövet. Sajnos a dobások legalább felénél kitekeréskor fel volt gubancolódva az előke a főzsinórra..... Valószínűleg a bedobási technikával lehet a baj...... :B
    Itt volt nálunk márc. 19.-én E.A. feeder bajnok, bemutatót tartott a Höveji horgászparkban, kimentem, megnéztem. Nem volt bonyolult végszereléke, egy hagyományos pontyozó botokon használt gubancgátlós etetőkosár, rövid előke, lebegő pellet fűzve, szelepgumi darab a hurokba kötve, külön stopper sem kell. Azt hiszem áttérek én is erre, legegyszerűbb.. :)
    Janusz001: Én [lezt] vettem. tavaly már került egy feeder és egy picker botra, nekem nagyon bejött. ET zsinórt dobtam le, merev volt, gubancolódott, azonkívül a 22-es zsinórról mindenki azt kérdezte, miért használok 30-as zsinórt feederen..? Tényleg annyinak nézett ki :) Ez bevált, ennyiért nagyon jó zsinór.
    Más: Kempingfőzőt akarok venni, egynapos horgásztúrákhoz, készételkonzerv melegítés, kávéfőzés céljából. Ilyen egyszerűbbet néztem ki [link]. Hasonlót (lehet ugyanez) a piacon is árulnak a románok. Mindegy milyet veszek, vagy érdemes valamire odafigyelni?
    Köszi! :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák