Új hozzászólás Aktív témák

  • Peat;)

    veterán

    válasz kavboy #1507 üzenetére

    Nyeletőfékes orsónak egy feedernél nincs sok értelme szerintem. De majd az okosok megmondják.

    Más: Én is nézegetek egy feeder cuccot.. :) látom sokkal eredményesebb mint a régi fajta fenekező cucc. Ehhez kérnék segítséget! A haldorado.hu-ról rendelném meg a cuccokat, a következő lehetőségem van vagy egy drágább bot és olcsóbb orsó (15 a bot 4-5 körül orsó) vagy egy olcsóbb bot(13ezer) + jobb orsó(hát akkor 5-6-7ezer).

    A két bot amit találtam: agressive carp feeder 3,3 méteres tagja(ez lenne a drágább bot, 15.300) vagy a Dyno SF feeder 3,6 méteres tagja(ez az olcsóbb bot 12,900). Szerintetek melyiket miért, vagy van jobb bot is ilyen árban? A dynot láttam hogy egy fórumtag megvette, csak nekem a minél rövidebb jönne be, technikájából kifolyólag ugye ez előny lenne egy sűrűbb partszakaszon.

    Orsó: Na ennél vagyok bajban, SPRO Aggressive XL 530M ez van 6000-ért, SPRO Necton DL 440M 3350-ért!!, akciós most és e mellé pl jöhetne az agressive bot, SPRO Necton DXi 440M 5000 ft-ért. Ezek a spro orsók mivel haldoradon csak ezek vannak külön feederre, sajnos nem értek hozzá ha vki a honlapon (haldorado.hu-n) az univerzális orsók között találna vmi jó feederhez jó árban az ossza meg a véleményét pls. A felsorolt orsók közül meg gőzöm nincs melyik lenne a jó nekem :)

    Ami még érdekel az a bedobási technika, ez mennyiben tér el a hagyományos fenekzőtől? Én azt fej felől dobálom, meg matchet is mert így tudok jól célozni. Feedernél viszont nagyobb az etetőkosár viszont nagyon érzékeny a spicc, akkor oldalról ajánlott a dobás? Gondolom látszik hogy én is kezdő vagyok :) köszi a segítséget!

Új hozzászólás Aktív témák