Új hozzászólás Aktív témák

  • Peat;)

    veterán

    Üdv

    Voltam már párszor horgászni idén és szinte semmi eredmény. Nagyon el vagyok keseredve, főleg azért mert nem csak én/mi nem voltunk eredményesek hanem senki sem szinte, mégis mindig azt mondták hogy ó igen most volt telepítés is sok hal van benne :(
    A tavakat nem nevezném meg, lehet hogy nincs velük semmi baj csak fronthatás vagy mi volt..Matchbotozok+fenekezek, matchel fogtam pár 5!! cm körüli hatalmas példányú bodorkát általában de azokra is súlyos 10-20 perceket kellett várni etetéssel!
    Na szóval, a célpont: Pest megye, minden olyan tavat(pontos névvel hogy megtaláljam térképen :) ) írjatok be légyszíves ahol leglább keszeg/kárászt lehet fogni szépen, de nem az van hogy egy kis akvárium, és 50-en ülnek körülötte(és a telepítés kitart 1-2 napig aztán üres lesz..), engem a természetes vizek vonzanak(nádasos főleg!). Olyan vizet keresek, ahol a legrosszabb helyről is van esély a fogásra. A fogás alatt én az apróhalat is értem, de ponty is jó lenne. Ja igen békés halakat zaklatnám. Tényleg csak azokat a tavakat írjátok be pls ahol ezekre van esély. 3x pengettünk ki napijegy zsét, és ebből 1x láttam 1 azaz 1 db pontyot amit fogtak(nem mi persze). Ez így nem pálya. Napközben szoktam horgászni, hajnal/éjszakait nem szeretem. (tehát 7-8-tól este 19-ig kb ideális nekem)

    Kösz, másnak több sikerélményt

Új hozzászólás Aktív témák