Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
hogabesz
aktív tag
Ez remek hír, örülnék egy legkésőbb őszi megjelenésnek
-
gabor7th
addikt
Ez klassz. De lehet inkább arról szól, hogy kellenek az új karakterek a mobil változtra, mert az él és virul... és 100-szor drágább.
A számítástechnika új negatív trendjei: ujtechkor.blog.hu
-
gabor7th
addikt
Elvileg Liu Kang a nagyfőnök, de a "Being One" akarja egyesíteni a realmeket, hogy összeálljon és többé nincsenek tán elder god-ok, hogy hátráltassák. Szóval elvileg talán ez lesz a "fő gonosz".
-
markknight
veterán
Én úgy emlékszem, hogy az utolsó kieg után bejelentették, hogy jó ideig nem lesz Mortal Kombat mert a stúdió másra szeretne fókuszálni és Ed Boonnak vannak jó ötletei, erre tessék. Ritka IP ez a Mortal Kombat és ugyan voltak rossz részek és nem minden úgy sült el ahogy akarták, de kb mindig belerakták azt az energiát és kreativitást amit az ember elvárna egy játéktól. Mindenesetre így top 1 várós cím lett nekem idén, amint lehet elő is fogom rendelni!
[ Szerkesztve ]
-
Dr. Akula
félisten
Egy kicsit visszavehetnének az unbelievable faktorból, elég komolytalan hogy egy embernek 30x tépik ki a gerincét, és még mindig felkel, meg újra visszanő és ott folytatja ahol abbahagyta. Kicsit kevésbé irreálisan jobb lenne.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Szerintem az MK-nak pont az az egyik húzó témája, hogy egyáltalán nem próbál meg reálisabb lenni. Gondolj bele, itt olyan karakterekről beszélünk, akik savat köpnek, tűzet okádnak, sárkánnyá alakulnak át stb. A fantasy része pont az ami a Mortal Kombatot izgalmassá teszi, egy reálisabb megközelítés én úgy vélem, hogy teljesen kiherélné a szériát.
Live-Die-Respawn
-
GreatL
őstag
Jöhet mind, veszem mind de igazából a 11-et előző kettő is bőven jó volt már. És minden verekedős széria kettővel ezelőtti része is pont elég lett volna már, aminek van.
Intel Core i9-9900K víz | 48" LG C1 TV | Samsung(.hu) Galaxy S22+ 256 Vodával | Pocketbook Inkpad 3 Pro | Canon R8
-
pRoject22
őstag
Hjajj de imádom én az MK-t, és mennyire várok egy coop open world PVE mortalt, valami hasonlót mint a Shaolin Monks volt csak modern köntösben, az MK2 idővonalán az akkori karakterekkel, bossfigtokkal, fejleszthető felszereléssel, lootolással az ikonikus helyszíneken mint pl a dead pool stb
[ Szerkesztve ]
¯\_(ツ)_/¯
-
gabor7th
addikt
Nézd ez egy különleges harc, amit az idősebb istenek felügyelnek és találják ki a szabályait; azért gyógyulnak egyből, mert a realitást itt elgörbítik. Így lehet az, hogy még akár egy isten mint Raiden, ha úgy dönt, hogy részt vesz rajta, meghal ha veszít.
[ Szerkesztve ]
-
gabor7th
addikt
válasz Döglött Róka #18 üzenetére
Nekem az "cringe" ha valaki ennyit lamentál arról, hogy ki mennyire veszi komolyan az MK-t.
Amúgy meg szerintem ez a rész inkább arról fog szólni, hogy a mobil játékhoz minél több új tartalom jöhessen, mert azon szétkeresik magukat összehasonlítva a PC eladásokkal.
Lehet semmi story nem lesz, csak egy rész, amiben minél több karakter össze lesz sűrítve.
[ Szerkesztve ]
-
hogabesz
aktív tag
Ezt amúgy bármelyik játékra lehetne mondani
-
DeFranco
nagyúr
-
GreatL
őstag
Akinek nem "cringe" ne vegye magára... de mi értelme magyar szövegben angol kifejezésekkel okoskodni, ha van magyar megfelelő is?
Intel Core i9-9900K víz | 48" LG C1 TV | Samsung(.hu) Galaxy S22+ 256 Vodával | Pocketbook Inkpad 3 Pro | Canon R8
-
markknight
veterán
1 - Jól hangzik
2 - Aki nem ismeri mi ez, az szépen rákeres és informálódik
2.1 - Okosabb lesz tőle (jobb esetben)
3 - Kiválóan ki lehet játszani ezekkel a szóismétlést, például "Hová lett az autópályás map?" ugye?Elég sok átvett dolog van az angolból, például: lájk, zebra, buldózer..
[ Szerkesztve ]
-
Dr. Akula
félisten
Érdekes, az 1. résznél még meg tudták állni hogy ne komolytalankodják el a dolgot, szerintem menne az most is. Nekem ez a többször ledarált, majd reset gomb után feléledő, és úgy folytató, mintha mi sem történt volna emberek már too much. "Babality"... pff. Szerintem nem tudják eldönteni hogy Mortal Kombat vagy Nickelodeon legyen belőle.
-
markknight
veterán
válasz Dr. Akula #26 üzenetére
Érdekes, az 1. résznél még
Nem releváns az első rész, hiszen az egy nagyon primitív játék volt. Mások vagyunk mi is, mások az igények. Ha valaki kihozna jobb grafikával egy Mortal Kombat 1-et, akkor azt szénné savaznák és durrannának a 30-40%-os értékelések rá.
Szerintem nem tudják eldönteni hogy Mortal Kombat vagy Nickelodeon legyen belőle.
De, el tudják Minden részben újítottak valamit a játékon, még ha a rajongóknak ez nem is tetszett. Példának okáért, ott a Chess Kombat vagy ott van a Mario Kartos versenyzős mód Ez egy verekedős játék. Mit akarunk? Látványos Fatalityket, harcokat, beleket, töréseket mindent ami ehhez kell. Eddig meg is kaptuk ezt. Szíved joga mi tetszik meg mi sok, de azért ennyire nem kell lesajnálni a készítőket.
[ Szerkesztve ]
-
gabor7th
addikt
válasz Döglött Róka #28 üzenetére
Ennyire belemélyedtél a történetébe, hogy ezt is tudod : )
Egyébként meg szerintem amikor azt írta, hogy "első" akkor az "új első" részre gondolt, a 9-re. Aminek szerintem is a legjobb volt a storyja.
-
gabor7th
addikt
válasz Döglött Róka #32 üzenetére
"Az meg hogy szerinted mit gondol, irrelevans." Most fáj a pici szívem.
A 9 olyan szinten volt újrakezdés, hogy sokaknál egy új kezdet és szinte első rész.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest