Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
TomMusic
őstag
válasz jjeahh #210051 üzenetére
Alólam aszfalton sosem mászott ki
Most azonnal el kell árulnod milyen gumit használsz!
Én pár éve olyat estem emiatt, hogy 1 hónapig úgy jártam mint aki be van sz*rva. Pedig csak 20-al mentem.
Sőt, most ősszel majdnem összecsókolóztam szintén emiatt egy kocsival. Egy nagyon kanyargós, mindenféle szögben lejtős úton mentem lefelé, aztán elkezdett a bringa az úttest másik széle felé "mászni". Pedig direkt nem mentem gyorsan (tanulván korábbi esésemből), húztam a fékeket. De még az a sebesség is túl nagy volt hogy ellenkormányozzak, mert ha visszaakartam jönni a "sávomba", akkor kiment volna alólam az elsőkerék. Így kénytelen voltam átmenni az úttest túloldalára, ahol meg jött a kocsi szemből.
De szerencsére mindketten nagyon lassan mentünk, plusz én bementem inkább a bozótba. Pedig jópár éve járom az ilyen részeket, de sose lehet elég felkészült az ember.
Szóval lehet mégis cserélnem kéne gumit.Állítólag az egyetemen töltött évek a legszebbek. Ezért a képzési időt próbáltam a lehető leghosszabbra nyújtani.
-
Ringman
nagyúr
válasz jjeahh #210051 üzenetére
ha nem fagy, akkor én a nagyját kerti csapra kötött szórófejes slaggal szoktam leszedni (kerékcsapágyakra nem nyomom rá direkt, meg a középcsapágyra sem, de pressfitesnél nem is tudom hogy tudna beázni) , aztán felmosószeres vízzel áttörlöm száradás után még1x.
ha meg fagy, akkor műanyag szálas kefe +meleg mosószeres víz elsőre.kisebb sárral nem foglalkozom, meg az sem hat meg, ha karcos lesz a váz, az rendeltetésszerű használat.
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Excel topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Már 70 millióan nézik a Netflix reklámos csomagját
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Gyúrósok ide!
- CPU léghűtés kibeszélő
- Politika
- Manjaro Linux
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest