Új hozzászólás Aktív témák

  • trialboj

    őstag

    válasz trialboj #93360 üzenetére

    Canyon Nerve - jelentése masszív idegeskedés minimális szórakozás

    5 hét után kegyeskedtek visszaszolgáltatni a FOX Talas teleszkópomat. (PRO TIP:add el a picsába és vegyél egy rendes telót, lehetőleg RockShox-ot, mert arra nem megy rá a gatyád)
    Már csak ezalatt az 5 hét alatt többet idegeskedtem bringvával kapcsolatban mint az összes eddigi gépet összegezve.

    Visszakaptam, még egy minimális árengedményt is adtak, a teló korrektül működött. Elmentem vele 1 túrára, semmi gond nem volt, 0 kotyogás.
    Aztán egy másik túrára is egy XC pályára, 3-4 droppot és pár döntött kanyart gyakoroltunk, gyökeres terepen. Megjegyezném hogy ezeken a suntour, a recon, a reba telómmal is végigmentem többször is, a suntour elvérzett(egy év kínzás után) a másik kettő röhögve vette.

    Hazafelé a talas ismét elkezdett fura kotyogást éreztetni a rázós talajon, reménykedtem hogy a headset lazult meg, otthon viszont ismét kiderült hogy a jobb láb(ahogy a szervíz előtt is), mozog, minimálisan, de hallható és érezhető módon kotyog. Menet közben ha nem figyelsz rá, nem igazán érződik, de ez akkor sem normális, vagy igen? A leg frusztrálóbb, hogy ha tudom előre hogy nem lehet javítani, akkor használtam volna így amíg el nem romlik.

    Képek a telóról és lecserélt persely porfogóról

    Nem feltétlen hiszem hogy bárkinek lenne tanácsa, inkább csak megosztottam, hogy ha valakiben még nem vált egyértelművé, semmilyen Talas teleszkópot nem érdemes megvenni, bárhol kérdezgettem neten, mindenhol azt írták, hogy ez a Fox legrosszabb modellje EVER.

    "Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //

Új hozzászólás Aktív témák