Új hozzászólás Aktív témák

  • Runner_fxr

    Ármester

    válasz CaNNa3IS #84435 üzenetére

    Én is bírtam őket, meg úgy általában a legtöbb 90-es Hip-Hop-ot.

    CaNNa3IS: Mindketten igazi legendák, szerintem nem igazán lehet köztük különbséget tenni tehetség szempontjából, bár talán BIG zenéit egy kicsit jobban kedveltem.

    Strezi: Ez most tényleg durva volt, és voltak részek ahol még annál is durvább volt mint ami a videón szerepelt. Konkrétan 20 fős nyugdíjas csoportok egymás után. Mondjuk normafa környéke minden hétvégén kedvelt kiránduló hely, de azért általában jól tekerhető a Budai-hegység.

    Tothgera30: Nekem az esti tekeréssel kapcsolatban van rossz élményem, bár mi is hülyék voltunk, még vagy 10 éve, az egyik dög meleg nyári délután elmentünk bicajozni az erdőbe, nem terveztünk esti tekerést, de már kezdett sötétedni. Eltévedtünk, aztán rátaláltunk egy főútra ami vissza vitt volna minket a "civilizációba", de akkor jöttünk rá, hogy lámpánk nincs, és nem biztos, hogy okos dolog lenne kivilágítatlanul egy fő úton kacsázni, ahol 100-al mentek az autók, és elég szűk volt a sáv, épp elfért két autó egymás mellett. Kénytelenek voltunk visszafordulni az erdő irányába, de az egy jókora mászást is jelentett, és elég hamar vak sötétbe kellett tapogatózni. A vizünk már 1-2 órája elfogyott, már szédültünk a kiszáradás miatt. A környéken akkoriban volt pár hatalmas kuvasz, amik ilyen tanyákat őriztek, de simán ki tudtak jönni ha úgy gondolták. Tehát még ez is fokozta az "élményt" :D Egy kis kulcstartó lámpával világítottunk, és vagy 3-4 órát voltunk víz nélkül kánikulában. Itt már csak bringa tolás volt nem tekerés, azt se láttuk merre megy az út. És egyszer csak visszaértünk a kiinduló pontra, és ott volt egyből a kút is. :) Talán még életemben nem örültem úgy semminek, mint akkor annak a kútnak.
    Azóta lámpa nélkül akkor sem megyek el bringázni ha biztos vagyok benne, hogy sötétedés előtt hazaérek. :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák