Új hozzászólás Aktív témák

  • geotigris9

    tag

    Azt hiszem végletekig használtam a hátsó kereket. :Y

    Hiába már raktam bele jó pár ezret és ma adta meg meg magát a dolog pikantériája, hogy bike útra mentem rá amin persze valami fogyatékos széttört egy üveget és az egész pálya tele volt vele teljes szélességben Valamint nagy volt a tempó amivel kitértem a kerékpár útra és rögtön az elején voltak a szilánkok nem lehetett időben észlelni és megállni előtte vagy extrán belassulni és átlavírozni viszonylagos biztonsággal. (Nem feltétlen mentem volna le az autóútról de a célállomás ott volt a bike út mellet közvetlenül néhány száz méter után. )
    Beértem végül a célállomásba valami negatív hang zörej volt hát kivágta az abroncs falát egy szilánk nem úsztam meg. Aztán nézem mellette kis repedés a felnin ... (Gondoltam elsőre óvatos tempóban hazáig csak kibírja a hátsó kerék.)
    Egy próba hátha tudok gurulni és csak a kivágott abroncs zörög, de az egész hátsó kerék igencsak el kezdett döcögni na igen kicsit már megnyílt a repedés. (Ráfanyalodtam végül a tömegközlekedésre hazáig tízen akárhány kilométeren nem fogom tolni. :N )
    Közben egy közeli számomra ismert bringa bolt így útba esett szóval meg vettem az új felnit és fűzgetés lesz a dolog vége úgy döntöttem.
    A külső is kuka pedig ősz végén volt cserélve a lánccal és a sorral is egyetembe. Már volt ah-hol a futó felület és cserésre kopott és már egy ideje repedezett is lett a gumi kb. egy hónap tán már ritka sz@r minőség. VELOTECH külső. Ilyet még ha ingyen van akkor sem arról nem is beszélve teljesen csálé volt a külső szóval anno egy nagyobb szenvedés után sem lehetett normálisan felrakni csak kissé aszimmetrikusan.

    Szerencsére nem vágta át teljesen a külsőt a szilánk úgy, hogy a belső megmenekült. :)

    ((( Hallgass Szabad és Független Tilos Rádiót FM90.3./Tilos.hu Mert megéri! )))

Új hozzászólás Aktív témák