Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • AtisFace

    csendes tag

    Hali!

    Read only üzemmódban vagyok jelen, de most van pár dolog amit megosztanék, hátha hasznos lesz.

    Tothgera30, Runner_fxr és Strezi fórumtársakat kérném, hogy továbbiakban is osszák meg tapasztalataikat, bringáikat, élményeiket, még ha néha kapnak negatív jellegű kommenteket is. :R

    Valaki régebben keresett egy kézzel működtethető "fékrendszert"; első+hátsó. Erre nézzen rá:
    [link]

    Téli öltözködés:
    Szemüveg párásodás ellen én a motoros plexikre használt páramentesítőt tudom ajánlani! Jelenleg egy kb. 1000 Ft-os K2 Fox-ot használok ár/értékben szerintem elég jó. Felvitel során kell egy kicsit odafigyelni, hogy a felesleg letörlése közben, ne törüljük le a felvitt réteget is.

    Technikai cuccokban pedig óriási különbségek vannak és rengeteget fejlődött az utóbbi években, továbbá ez csak folytatódni fog, ahogy egyre több embernek lesz rá igénye. Egy 4-5 éves márkás aláöltöző szintjét például hozza egy komolyabb típus a Tchibo-nál manapság.
    Kedvenc őszi-téli cuccok közül kettő van amit nagyon tudnék ajánlani és szerintem megéri bekockáztatni bikediscountról az árérzékenyebbeknek:
    [Molon Labe winter overshirt]
    Egy jó hosszú ujjú aláöltözővel, nagyon széles időjárási tartományban kényelmes viselet és brutál jól szellőzik. Minuszok környékén csak egy MAVIC Stratos Convertible-el egészítem ki.

    [Pearl Izumi
    Elite AmFIB]
    Legjobb téli bringás nadrág szerintem, nekem kantáros van, de abból már nincs már leértékelt. Mínuszok esetén egy LIDL-es motoros aláöltöző szoktam még alá húzni. (Mavic téli nadrágja volt előtte.)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák