Új hozzászólás Aktív témák

  • 6030D

    Ármester

    válasz -=RelakS=- #76769 üzenetére

    + pc360: én ha átpörgetem vele, kb 3-4 lánchossznyit, akkor semmi nem folyik a láncról, csak nedves a lánc. Egyedül a mosó végén folyik a cucc, ahol jön ki a lánc, de ott meg rongy van, hogy ne a gumira menjen. A fogsor és a váltógörgők is csak nedvesek lesznek tőle, ami pont annyira elég, hogy utána ronggyal le lehet törölni az olajat, ami rajta van.
    Ennek a sörtéi bemennek a lánclapok közé, így onnan kiviszik a dzsuvát, és ahogy pörögnek, mozgatják a görgőket, ami alá be tud menni a benzin és ki tudja oldani az olajsarat, de a kefék mozgás miatt ki is pörgetik onnan. Egyébként én azt szoktam még néha, hogy egy mosás után átpörgetem a láncot rongyba fogva, az sok mindent leszed, meg felszívja a felesleges benzint. A második mosásra tiszta a lánc (nekem, persze nem olyan, mint az outisoknak, meg a videókon).

    Ez a dx mosó a nyeles? Ali-n láttam olyat, pár dollárért, olyan lesz a következő nekem, mert ezt is fogni kell, annak meg van nyele, hátha jobb. Kb 10 használatot kibírt, most kezd el szétesni, így ha a 600 Ft-os cucc is bír annyit, nekem simán megéri. Ilyen lesz tőle a lánc.

    (#76773) -=RelakS=-: na, amilyened van, olyasmi az Ali-s, csak olcsóbban, olyat fogok venni. :D Amit meg linkeltél, 6000-ért, olyat vettem a Lidlben 1700 (?) Ft-ért, pont annyit is ér. A kis kallantyú, amit a váltókanálra kell hajtani, semmit sem ér, mert akkora az ellenállása a keféknek, hogy húzza az egész váltót, ezért rá kell markolni a műanyagra. Viszont a 3 kefés rendszer príma, rosszul látszik, de ott van rajta a szintjelző, hogy meddig kell tölteni, akkor nem folyik ki, és rendesen mos. Annyi, hogy van még olyan, aminek a kimenetelnél oldalról is vannak kefék, az még leváltaná a rongyot. Bár a dzsuva benne marad, mert kimosni nem nagyon lehet.

    [ Szerkesztve ]

    Merida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla

Új hozzászólás Aktív témák