Új hozzászólás Aktív témák

  • geotigris9

    tag

    válasz r.levente75 #75784 üzenetére

    Lemértem az utat időben nem kockáztathattam be a főutat. Így mentem végig a bringaúton hát kínszenvedés végig dobálta futót és csak totyoghattam végig, rakománnyal meg egész úton imbolygott legfőképpen a betonlapokat elválasztó buckák kapcsán folyamatosan nem lehet egyenletes tempóval haladni vele. Volt némi para is, hogy ne hogy szétb@sza kerekeket egy két kátyú bár amennyire tudtam lelassítottam de így is adta az egésznek az áldást rendesen.
    Meg az amúgy 15 percet igénybe vevő út utánfutó nélkül.(itt mindegy időben lényegében hol megyek ha montival megyek a bringa út hosszúságban max. fél km hoszabb így) a fő úton haladva 20 perc.
    Ezt a bringaúton megtéve 40 perc volt outival utánfutóval, rakomány nélkül néhány perccel kevesebb.

    Azért még üresen haladva előzgettem a jó népet a bringaúton, de nagyon nem tesz jót az utánfutónak már akkora "normál" tempó azon a hulladék úton.

    Azon gondolkodok ha rákényszerülök arra menni valami nyugtató zenét fogok hallgatni mert ez így nekem csak stresszes.

    Meg komolyan elgondolkodtam így mi hasznát veszem az utánfutónak amit csináltam ha nem igazán lehet használni a körülmények miatt. :U

    (A fő út sem lett volna valami főnyeremény ha az út minőséget nézzük, de nagyságrendekkel kevésbé rossz minőségű azt legalább időnként javítgatják ami a bringaútról nem mondható el.)

    (#75785) pc360 Ott is ami ideális lenne az egykerekű vékony változat hogy mindenhol el lehessen vele menni és minél kisebb önsúllyal legyen a nagy távok miatt.
    Nekem a teherszállító utánfutón a teherbírás viszonylag nagy raktér és harmadrangú szempont volt a tömeg kivitelezésnél. Meg eleve adott volt miből tudok kihozni valamit szerszámok mi egyéb gyanánt.
    (Én teherszállításnál kb. 1 - 20 km távokra terveztem.)

    [ Szerkesztve ]

    ((( Hallgass Szabad és Független Tilos Rádiót FM90.3./Tilos.hu Mert megéri! )))

Új hozzászólás Aktív témák