Új hozzászólás Aktív témák

  • Runner_fxr

    Ármester

    válasz Because #55827 üzenetére

    Budapesten már most is gondba van jó pár cég a szakképzett munkaerővel. És ez csak egyre rosszabb lesz, mert a fizetések nem mozdulnak számottevően. Ha belegondolok 2001-ben mennyit kerestem és ehhez viszonyítok egy mai, átlag multis fizetést, akkor túl nagy változások nem történtek, ami igen csak aggasztó.
    Az, hogy egyáltalán még ebben az országban dolgozom, az kizárólag azért van, mert szerencsére az én főnököm jobban megbecsüli a szaktudást. Ezáltal nem csak az életben maradásért húzom az igát, hanem marad másra is. Bár így is nagyon úgy néz ki, hogy tavasszal lelépek, mert azért gondok így is vannak. Szomorú, de a legtöbb mai fiatalnak se nagyon van jobb választása mint lelépni egy másik országba.Ezt büntetlenül nem lehet megúszni, ez ha nem is pár éven belül, de maximum 10-15 év és brutál komoly gazdasági gondokat fog okozni, igazi káosz lesz. Ez a folyamat 90-óta tart. Nem kifejezetten új dolog, csak az unióba lépés óta felgyorsult.

    Crytec210: A magyar kerékpáros kultúra még sajnos messze van a jótól. :) Én mindig a telefonos példával jövök, akinek van pénze 200-300k-s telefonra annak bringára is telik, felesleges a sírás. És sok ilyen ember van sajnos.

    Ajánlom, hogy próbálj ki pár komolyabb gépet ha van rá lehetőséged, vannak ingyenes lehetőségek is, illetve ott az Alpinbike, tavasztól őszig, hetente vannak túráik, tesztelési lehetőséggel.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák