Új hozzászólás Aktív témák

  • Runner_fxr

    Ármester

    válasz imyourfriend #36887 üzenetére

    Szerintem ezen a támvilla kialakításon fölösleges rugózni, egyáltalán nem biztos, hogy gyengébb a Rose.
    Ettől függetlenül én se vagyok elájulva a Rose márkától, jó ár/értékű, de én is mást vennék. Viszont idáig ahány tesztet olvastam Rose-ról, még sehol nem húzták le a vázat, mindenhol azt írták, hogy kb ugyan azt nyújtja mint a nevesebb gyártók vázai. Egyikünknek se volt Rose bringája tudtommal, így gyakorlati tapasztalatunk sincs vele, tehát cáfolni se tudjuk, hogy ne lenne igaz amit a tesztekben írnak. :)
    "nyilván ha jobb lenne a rose vagy a bergamont, esetleg a canyon akkor azt árulnák."
    Na ez egy jó nagy butaság, ne haragudj. :) Az, hogy a george sportban milyen kerékpárokat árulnak, még semmit nem jelent. :) Ő egy kereskedő, azt nézi mivel jár jól, a KTM most jól pörög, a magasabb ára ellenére is. Az számít, hogy miből tud többet eladni.
    Azt se mondtam egy szóval se, hogy a Bergamont vagy a Rose, esetleg Canyon jobb lenne mint a KTM. Viszont nem is rosszabbak minőségben, ez is biztos, mivel ezek mind középkategóriás gyártók. Én csak azt mondtam, hogy a KTM ezeknél drágább, holott a felszereltsége ezt nem igazán indokolja.
    És mivel nem prémium kategóriás gyártó, mint pl a Lapierre, Specialized, Cannondale, ezért nem érzem jogosnak ezt a felárat.
    Azt se mondtam, hogy divatmajom vagy mert KTM-et vettél. :D
    Ki lehet fogni KTM-et is akciósan, amikor megérheti, meg nyilván az is fontos melyik tetszik, én se vennék meg egy olyan bringát sok száz ezerért ami nem tetszik, hiába tudom, hogy jó minőségű, ebben egyetértünk.
    Ettől még a KTM divatmárka, ezért tudják magasabb áron is eladni.
    Én meg a KTM-el vagyok így, hogy biztos nem vennék, mert nem tetszik, biztos jó minőségileg, de nem tetszik a kinézete.
    Ezért van ennyi gyártó, hogy mindenki találjon olyat ami tetszik. :)
    A garancia nyilván máshogy működik egy webshop-os bringánál, mert vissza kell küldened, de ettől még ugyan úgy van rá garanciád. Ha meg egy alu váz elreped, azt ott előtted nem szerlik (cserélik) ki neked, hiába vetted boltból. Az, hogy egy boltban, az első évben neked ingyen állítgatják a bringát, az valóban egy átlagon felüli gesztus, mert elvileg egy 0km-es beállítás és a vásárlás után egy 100-200km-es után állítás szokott ingyenes lenni. Későbbiekben ez már nem garanciális, ha be kell állítani.
    Egyébként meg a Sram sok esetben jobban vált mint a Shimano és a beállítása is gyorsabb. Kérdezd meg Lasali-t. De nyilván az érzelmek is döntenek, amikor valaki drága bringát vesz. :) Ezt is el lehet fogadni, ha nem tetszik akkor lehet olcsóbb is, úgy se azt veszi az ember.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák