Új hozzászólás Aktív témák

  • dqdb

    nagyúr

    válasz Pttypang #30968 üzenetére

    Most attól tekintsünk el, hogy rengeteg embernél van probléma az alkalmazás stabilitásával, nem mér, megáll mérés közben és hasonló véleményekkel futhatsz össze sűrűn.

    Endomondo esetén a megtett út nem teljesen pontos (bár ez annyira még nem rossz), a pillanatnyi sebességadat főleg nem, és minden GPS koordinátából származtatott információnál a származtatás lépései során egyre nagyobb hiba halmozódik fel. Emiatt például a megtett szintet erős fenntartással kell kezelni, összehasonlító mérések alapján a valóság a mért érték harmada-fele között szokott lenni, a kalóriaadatról már ne is beszéljünk (de ez a HR+ALT+CAD órákon is becsült, de a képlet sokkal több bemenetből a valósághoz közelibb értéket tud kidobni).

    A külön eszközök egyik ritkán hangoztatott előnye az üzemidő, az időjárás-állóság, és a stabil, minőségi rögzíthetőség.

    imyourfriend: ne félj az érintőképernyőtől, a Garminon nekem nagyon jó. Téli kesztyűben is egyetlen suhintással vált információ oldalt, a nyomógombos megoldáshoz képest töredék időre kell elengedni a kormányt.

    szunya1: Szerintetek ez mennyire jó,illetve mennyit érdemes kiadni érte?
    A ROX sorozattal nagyon nem nyúlhatsz mellé, de a Sigma BC sorozat felső felével sem, ahogyan a Garmin Edge és a Polar CS sorozat sem a mellényúlásról szól. Arra ügyeljél, hogy ezeket szeretik kétféle változatban árulni, csak az órát tartalmazó alapban (Runner_fxr ilyet linkelt) , és a HR+CAD szenzort is tartalmazó bundle változatban. Ja, és pontosan annyit érdemes érte kiadni, és nem többet, mint amennyit neked megér :P

    [ Szerkesztve ]

    tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek

Új hozzászólás Aktív témák