Új hozzászólás Aktív témák

  • Toobee

    veterán

    válasz dom1n0 #291934 üzenetére

    Regisztráltam már oda is, köszi! A görgőhöz kapott próbahónapokat pörgetem, szóval még fizetni nem fizettem egyik szolgáltatónak sem (közvetlenül).

    Mywoosh és Sufferfest, amiket ajánlottak és ki szeretném próbálni, utóbbinak is van ingyenes része. Kicsit zavar, hogy már szinte minden előfizetéses modellben működik és iszonyat gyorsan össze tud jönni havi többszáz euró kiadás ezekre. Jelenleg csak Tidalozom, plusz Netflix, de ezt sem sokáig tartogatom már, itt is vannak sokkal olcsóbb alternatívák, mióta kipöckölték a felezett fiókomat. Sokat kell bringázni, gyerekezni, meg dolgozni aztán nincs gond az előfizukkal :DDD Digi persze masszívan emelget, mióta szutyok állami szemét lett az is, aztán legalálisan lehet tolni a kartellt, azt sajnos nem tudom kiváltani, pontosabban csak valami sokkal drágábbra Starlink 17e Ft havonta és csak 100mbit körül tud, az eszköz mellé 170e Ft.

    Erősödés: motorozás szerintem nagyon jó kiegészítő (enduro, mostanában meg gyakorolgatom az alap hard elemeket, amiket itt az alföldön találok, jellemzően farönkökben merül ki, ez a hétvégi edzésem), illetve mikor megyünk a játszóra, a kültéri cuccokon szoktam néhány gyakorlatot csinálni, ezt is szoktam érezni másnapra. Nem nevezném izomláznak, csak egyfajta edzettség érzet. A motorozásra ez nem vonatkozik, ott kutya komoly izomlázat össze lehet szedni :DDD

    [ Szerkesztve ]

    https://barbieripnk.hu/

Új hozzászólás Aktív témák