Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Matska

    senior tag

    Sziasztok! Némi utánajárást követően sikerült 3 bringára szűkíteni a választást.
    Találtam L-es méretben raktáron lévő Merida speeder 200-at, egyetlen boltban (mangobike), bár vannak kétségeim, hogy tényleg van-e L-es, és dobozban érkező, otthon összerakós megoldás is vet fel kérdéseket. Nem szeretném külön szerelőhöz vinni, hogy összerakja, beállítsa, de igazából nem tudom, hogy mennyire lenne macerás(?), nem csináltam még ilyet.

    A helyi Giant márkakereskedő ad mindenre 10% kedvezményt, így a Fastroad SL2 belátható árban, csak bemegyek az útra kész bringáért, és eltekerek a naplementébe. Viszont nem vagyok benne biztos, hogy a nyeregvázcsőre szerelhető gyerekülés felmegy-e rá, azt ugyanis csak kerek vázcsőre lehet tenni, itt viszont nem tudom, hogy valóban kerek-e, ha egyszer a nyeregcső is D alakú (D-Fuse)? Elfelejtettem megkérdezni, és ez még 1-2-3 évig mindenképp szempont, hogy alkalmanként ne feleségemnek keljen cipelni a gyereket, ha közösen kirándulunk.

    "Vésztartaléknak" a Giant Escape 1 van, ami nehezebb is, felszereltségben az előzőek alatt van, de árban is, gyerekülés nem gond, akár csomagtartóra, és szélesebb külső is elfér, ha kellene.

    https://www.flickr.com/photos/146088520@N03/

Új hozzászólás Aktív témák