Új hozzászólás Aktív témák

  • 6030D

    Ármester

    válasz parandroid #290527 üzenetére

    Én meg úgy vagyok ezekkel, hogy ha van 100 tanács a profi vonalról, amiből 2-t tudok hasznosítani, akkor már jól jártam. Vagy maradjunk a vedd az orrodon a levegőt futásnál, ha szúr az oldalad szinten?
    Emelkedőn is teljesen bevált, hogy orron beszívod, szájon kifújod, minél mélyebb levegőt veszel, annál több O2 hasznosul, amit otthon is tudsz gyakorolni a monitor előtt, hogy lehet levinni a pulzust kontrollált levegővétellel (akinek nincs pulzusa: hogyan ne hányj be). Vagy a munkaütem szám/légzésvétel. Ezek szerintem olyan apró dolgok, amihez nem kell a profi szint, elég ha olyannal tekersz együtt, aki egyszer ezt elmondja neked, mert mondjuk látja, hogy fuldokolsz az emelkedőn. A leragasztott szájat csak jelzésképpen írtam, hogy vannak ennek is szintjei.

    Csokicsibesz: 6 óra az ~3000 kcal. Közben azért legalább a felét meg kell enni, még akkor is, ha fel vagy töltve, de inkább 2000 felett. 2 kulacs Competition 470 kcal, 4 tubus gél 800 kcal. És még csak egy zsebed van tele. :) Múltkor örököltem sponser gumicukrot, az is nagyon jó volt (éhgyomorra 3 gumicukorral elmentem tekerni).

    [ Szerkesztve ]

    Merida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla

Új hozzászólás Aktív témák