Új hozzászólás Aktív témák

  • trialboj

    őstag

    Van olyan cipő, amit lehet használni spd-vel és flat pedállal is? Végignyálaztam már egy csomó verziót, de nem igazán találom azt amit keresek.

    Csak 3 kritérium van, lehessen benne rendesen járni, tehát az spd része legyen süllyesztett, legyen lapos talpa hogy sima pedálon is tudjak vele tekerni mikor olyan terepen megyek ahol nem szeretem az spd-t és a legfontosabb hogy minél jobban szellőzzön. A bónusz kérés pedig hogy 100+ euróért ne legyen sima cipőfűző / de ezt elengedem ha a többi rendben van /

    Ezeket találtam [Northwave Overland Plus] - [Shimano SH-GE500 - MTB Gravity Enduro] - [Shimano SH-GE700 - MTB Gravity Enduro]
    Jól értem hogy ami inkább enduróra van azon azért van sima cipőfűző, mert nem kell annyira passzentos legyen, míg az inkább spd pedálozásra szánt modell jobban fogja a lábat, de cserébe nem sima a talpa hogy lehessen vele spd nélkül is csapatni?
    -
    Pesten van olyan nagy bolt, ahova érdemes lenne elmenni felpróbálni ilyen modelleket? Itt senki sem hoz mert drága, és ha van az is max 1 méret.
    Évek óta halogatom hogy találjak egy rendes cipőt, mert annyira nehéz már csak a jó méretet is eltalálni, és akkor még nem is értünk oda hogy rendesen szellőzőn vagy ne adj’ isten tetsszen is.

    "Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //

Új hozzászólás Aktív témák