Új hozzászólás Aktív témák

  • SteveAd

    tag

    válasz Hasaggymeg #286131 üzenetére

    Bennem is ez a kerdes merult fel. Ez az amitol a sracok a Doctor Bike-ban (DT forgalmazo szervize, gondolom ott jart Fulton) vszleg. kitepnek a hajukat (vagy a Fultonet :D ). Alapbol a DT eleg jo csapagyakat hasznal (regebben japan IJK, mostanaban inkabb tajvani TPI, de igazabol az is nagyon jo, felesleges NTN-re cserelni, raadasul ugy, hogy utobbibol sanszos itthon kifogni egy hamisitvanyt vagy selejteset) es nagyon ki van talalva a DT agy.
    Raadasul preseleshez azert nem art preciz szerszamot hasznalni (akar egy regi csapagyat is), nem annyira jo otlet mokolni massal. Robi es Atesz a Doctor Bike-ban nyilvan teptek volna a hajukat (ok, Atesz nem annyira, ertheto okbol :) ), de ha Fulton szepen megkeri es fizet erte, akkor szakszeruen csereltek volna csapagyat es utana lehetett volna probalni, hogy szepen forog-e vagy sem. Igy viszont siman mondhatja azt a szerviz, hogy user error, ha ismet beviszi a kereket.

    Fun fact: van egy DT 350-es agyam ami szebben forog ugyanabban a vazban mint a 240-es agyam, de azert az eleg leheletnyi kulonbseg. A videon lathato szorulas gyanus nekem.
    Fun fact 2: a hazai szerviznek (marmint ha tenyleg a Doctor Bike-rol van szo) eleg jo hire Svajcban is a gyartonal. Ott kar lesz panaszkodni rajuk, kulonosen igy, hogy hazilag lett csapagy cserelve egy szinte uj agyban

Új hozzászólás Aktív témák