Új hozzászólás Aktív témák

  • Teasüti

    nagyúr

    válasz Doki-HUN1978 #2785 üzenetére

    Hőhő oda adom neked kipróbálni a Mistral-t ha erre jársz, majd utána a Neuzer-t! :P
    Vagy előbb a Neuzer-t, aztán a Mistral-t. ;]
    Egyik jelenleg 13 kg körül mozog, másik 18 kg.
    Utóbbin 1 kg-os CST külsők vannak. De poénból felrakhatnánk a Mistral-ra is a CST-ket a 430 grammos Maxxis-ok után. Meg a Neuzer-re a Maxxis-okat (arra én is kíváncsi lennék, mennyivel lenne kényelmesebb a rugózása). Aztán nyilatkozhatsz. ;)

    Nem edzettség kérdése ez. Nyilván egy profi, akihez már hozzánőtt a bringája megérzi még azt is, hogy milyen kenőanyag van a láncán. De a 1 kg-os nagyságrendű súlykülönbségeket egy laikus is megérzi.

    Egy barátom, aki a kis pille könnyű (az a kis kék vázas használt gép régebbről) full merev acélvázas montija után átült a Neuzeremre (amúgy kb két hónapja biciklizik, ha vki, akkor ő aztán amatőr), fél óra tekerés után kifakadt, hogy mi ez a vacak.
    Mondja, ha az ő gépét elkezdi tekerni, meg sprintelni, akkor kirobban, könnyen gyorsul, jól kezelhető, merev és rövid visszajelzéseket kap a bringájától.
    Az én kis fully-mról meg eképpen vélekedett: nehéz és lágy/puha, mint vmi hajó. "Ha az ő gépét elkezdi izomból tekerni, akkor bizony az megy. Ezt elkezdi tekerni és kb nem történik semmi: csak elfáradok."

    Egyszer talán megcserélem a gumikat, ha lesz kedvem. Na az tanulságos lesz. :K

    Szumma szummarum: nem csak nagyban érezhetők a különbségek. Igaz, hogy nem vagyok olyan kifinomult, mint egy versenyző, de azért botlábú se.

    szerk: nem tudom te hogy vagy vele, de ha én véletlenül teli kulaccsal mászom meg az ösvényt, azt vhogy azonnal megérzem, pedig nincs egy kg se. :N

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák