Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz Tin #276013 üzenetére

    Váltás, gumik, felszerelés teljesen mindegy, a lényeg, hogy érzed magad rajta. Lehet 5 kiló, és gondolatváltásos is, ha kényelmetlen. Ami fél centiken is múlik. Ezt meg csak hosszútávon tudod tesztelni, ahogy te is írtad. Ha a rendelkezésedre álló időből inkább nézegeted, annyival kevesebb időd lesz hosszú távon tesztelni.

    Nem akarlak elkeseríteni, de az egyenes kormányos fitness bringák szerintem rohadtul nem pörögnek a piacon. Gravel a sláger.

    Ha megjön a Canyonom, első dolgom lesz felrakni rá a mostani MTB-s sárvédőket (nem rendelek ezért outisat), aztán, ha hó esik, ha fúj, tutira meghajtom, mint Singer a varrógépet. Esetleg előtte elmegyek bikefittingre, hogy lőjék be. Finomállítgatni, egyéb kiegészítőket venni hozzá, tubelessre alakítani, graveles külsőket venni bőven ráérek utána is, miután megállapítottam én is abban a 30 napban, hogy jó lesz-e.

    fulton: ez azért van, mert hallgat itt a hülyeségekre :D Én azért használtam a Cube eredeti kónuszos kerekeit is 1-1,5 évig, mielőtt lecseréltem. Főleg ebben a gedva időben, sajnálnék egy új kerékszettet. Ja, nem, nem sajnáltam, február elején vettem én :))

    [ Szerkesztve ]

    Dark Archon | i5-12600KF - RTX 3070 | Canyon Endurace 7 | BF4: DarkArchonHUN

Új hozzászólás Aktív témák