Új hozzászólás Aktív témák

  • mauimagic

    aktív tag

    válasz jjeahh #272376 üzenetére

    Amazfit Stratosom volt kétféle, utána egy T-Rex. Ezek a felső kategóriás óráik. Miután elegem lett a szopásból, vetem inkább egy Garmin Instinct-et, ami egy alsó kategóriás Garmin. A hardware és az összeszerelés is jobb, de a lényeg: a software tényleg fényéveket ver a kínai órákra.
    Kedvencem az, mikor a Stratos 3 bringázás közben össze-vissza kezdi mutatni a pulzust, leveszed a karodról (optikai HR), majd negyed órával később is mutatja a random változó "pulzusodat". T-rex szintén.

    Kínai karbon keréknél meg a minőségi már nem sokkal olcsóbb, mint a "nyugati", viszont ha olcsót veszel könnyű beszopni. Nekem 1000 km alatt adta meg magát először a noname kínai agy kazettateste (gariba küldtek egy másik szart), majd a csapágyak is.
    Vettem inkább egy normális agyat, a szétszedésnél derült ki, hogy szerelhetetlen a kerék, az elvileg high tech kínai Pillar küllőket annyira túltolták menetrögzítővel, hogy roncsolás nélkül még centírozni sem lehet.
    Olcsó volt, de ha beleszámolom a szopást meg az agycserét, lassan "normál" karbon kerékszett árban vagyok, ahol nem az Aliexpress jóindulatán múlik a garim és a cucc használtpiaci értéke sem egy marék apró.

    Nagyobb értékű, főleg bonyolult cuccoknál sokszor drága zsákutca a kínai vonal.

Új hozzászólás Aktív témák