Új hozzászólás Aktív témák

  • Tin

    veterán

    válasz fulton #245834 üzenetére

    Köszönöm az újabb véleményt, főleg a részletes leírással!

    A seggem tényleg gyenge, írtam feljebb, hogy a gerincem miatt ortopéd párnán ülök a gép előtt, így nem lepődöm meg, hogy "elkényelmesedtek" az ülőgumóim. És ugye eleddig eltöltöttem mondjuk összesen 4 órát a bicaj nyergében, az pedig még nem olyan sok. A nyereg amúgy valóban kemény, viszont az tetszik, hogy karcsú, mert sajnos a combjaim vastagok és belül összeérnek, ezért nekem pl. a te Selle Royalod "nyele" már biztosan kidörzsölné belül a combom, ami ugyanúgy gond, csak egy másik.

    Az ülőgumóm sajnos nem tudom szuperprecízen lemérni (igen, láttam a videókat a kartonlappal meg a krétával), de többször lemértem, és mindig valahol 11.5 és 12 centi között jött ki. Ellenőriztem azt is, hol ülök a nyergen, és szerencsére nem az ülőgumóim belső része fekszik csak fel, hanem az egész felül a nyereg támasztó részén. Mivel ma előre-hátra is mozgattam a nyerget, és mindig rápróbáltam, egyből éreztem, hogy van olyan pozíció, amin "rajta vagyok", és támaszt is rendesen.

    Ahogy most összerakom a reakcióitokból, a gond nálam valószínűleg nem a nyereg szélessége (bár az is biztosan finomítható lenne), hanem a keménysége. Mert tényleg kemény, ez nem is kérdés. Túlpárnázást viszont nem szeretnék, mert akkor meg a lábaim zsibbadnának, és a gát környéki problémákkal és hasonlókkal már van tapasztalatom, nem véletlenül fosok tőle annyira, nehogy megint előjöjjön valami hasonló. Aki tudja, milyen egy makacs tályog odalent, amit végül a dokinak kell kikaparnia, az 3 bicajozás és seggfájdalom után azonnal elkezd utánanézni, nehogy megint beleszaladjon egy hasonlóba :D

Új hozzászólás Aktív témák