Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz fulton #242231 üzenetére

    Zsibbadással én is szenvedek, mióta először bringára ültem. De van, hogy csak az autó kormányát fogva is előjön. Pedig a 17"-os ősmontiról átülve érezhetően kényelmesebb a mostani XS-es crossom. Kipróbáltam pár markolatot is (Cube Natural Fit, SQlab belső szarvat), de csak az Ergon rövid szarvas, ezer éve használt cuccát érzem a legkényelmesebbnek, amin a legkésőbb kezdek el zsibbadni. Vettem 75-ös stucnit is, de végül visszaraktam a gyári 90-eset.

    Valószínűleg megérne 40 rongyot egy bikefitting, de nem igazán bízom benne, hogy megoldja a problémámat, vagy olyat mondanak, ami nem tetszene :D Vagy azt, hogy minden jó, csak a kezem sz@r, és kidobtam az ablakon egy új cipő árát.

    Hasaggymeg: nekem is tök fura a fordított híd. Hogy teszel rá sárvédőt :F

    BullZeye: mi megvettük a Decathlonost. De az a hátsó szalagfék vagy mi a fene, hát az tényleg egy tragédia. Alapból fékezi a bringát. De mire erre rájöttem, szegény gyereket csesztettem, hogy miért nem pedáloz... beállítani meg nem lehet úgy, hogy ne fékezzen alapból, de fékezzen, ha húzza a kart. Na mindegy, olcsón eladó ;]

    [ Szerkesztve ]

    Dark Archon | i5-12600KF - RTX 3070 | Canyon Endurace 7 | BF4: DarkArchonHUN

Új hozzászólás Aktív témák