Új hozzászólás Aktív témák

  • jjeahh

    nagyúr

    válasz f4lcon #234888 üzenetére

    "összelegóznak valamit, és ha kiadja, akkor mindenki örül, ha meg nem, akkor 2 hónap múlva megjelenik a v2 verzió" - ez az európai vagy usa márkáknál is így van, lásd a rengeteg Iphone, Pixel mobil probléma, egészen egyszerűen szerintem ma már le sem tesztelik a cuccokat, mielőtt piacra dobnák. Egy haveromnak a prémium Dell kütyükkel is olyan gondjai voltak, hogy botrányos. Szerintem max az ipari, munka felhasználásra szánt cuccoknál számíthatsz arra, hogy valami elsőre tökéletes lett és nem "béta" állapotú, de manapság már gyakran ott sem :(

    #234887 parandroid: Mindenkinek a maga gondja, hogy mit hajlandó megvenni, ezzel nincs semmi probléma, de amikor valaki cikket ír a témában (Bikemag), az lehetne objektívebb, vagy legalább bevallhatná, hogy a cikket a Cateye támogatta. Ehelyett összehasonlít egy filléres noname kínai lámpát egy drága márkással és levonja ebből a tanulságot, hogy minden kínai szar és kész. Nem fair. Engem nem érdekel a politika, nem érdekel a gyártási folyamat, csak egy felhasználó vagyok, nem túl vastag pénztárcával, így a jó ár/érték arány miatt gyakran kötök ki kínai cuccok mellett és többségüket elégedetten használom, van, amit már 5-6 éve és hibátlan. Persze van amivel akadnak problémáim, de ez nem csak kínaira igaz, hanem mindenre, manapság nem árt vásárlás előtt fórumokon bogarászni, kideríteni, hogy hosszú távon kinek mi vált be, melyek épp az ajánlott cuccok. Én úgy gondolom, hogy nem a kínaiakkal, hanem a vakon vásárlással lehet nagyon mellényúlni.

    #234882 andrisbandi: így van, a gari szívás, itthon vásárolt cuccoknál nem annyira, ez tény. Ezért vettem pl pár napja itthon, garival egy kínai ;] porszívót, csak egy picivel volt drágább, mint banggoodról. Megvettem volna én egy Dysont is, de 3-4x annyiba kerül és fórumok szerint nem biztos, hogy jobb. Felőlem lehet aztán indiai vagy dél kóreai is egy cucc, ha jó vétel, akkor jó vétel. Ha itthon is forgalmazzák nem sokkal drágábban, az természetesen nagy előny, de a termék minőségét nem befolyásolja.

    Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG

Új hozzászólás Aktív témák