Új hozzászólás Aktív témák

  • FeRRaR1

    őstag

    Felkerült tegnap a stucni meg pár apróság.

    Pedál téma, DMR V12 Orange volt amit első használatkor feltettem, azonnal menni akartam, ott vettem a boltban ahol a bringát.

    Mentem vissza egy másik kerékpár miatt, de bevittem a TREK-et, mivel az egyik pedál szabadon pörgött, a másiknak meg elég nagy volt az ellenállása. Valahol a kettő között kéne lennie, és egyformának. Egyiket leszedtem, de nem tudsz semmit állítani rajta.

    És milyen jó hogy bevittem, mert mondta hogy ez garanciális hiba, de szétszedi ránéz a másikra, ami nehezebben pörgött.

    Nem tudta leszedni a csapágy takaró fekete kupakot, satuba fogva se, szétfúrva se. Na még jó hogy nem itthon derült ki az első pedál szervizkor hogy szervizelhetetlenre van szerelve az egyik oldal. Így vissza vissza adták a 60 fontomat, és mi van pont 60 fontra akciózva ingyen postával? A magnézium változata. Nem mellesleg itt változtattak a szerviz kupak dizájnon, tudták hogy nem 100-as... Így berendeltem ezt, annyi hogy megint fekete lesz, de úgysem volt szín azonos. Így kovácsoltunk előnyt a hátrányból, viszont most pár napig nincs pedálom, de pont utazok el hétfőig úgy hogy nem számít.

    Egyébként valami álom ahogy a tepsi 45-46-os lábamat tartja a DMR V12. Semmilyen szituációban nem mozdult meg, mint ha hozzá lennél ragasztva. Valaha volt legjobb pedál érzetem MTB-n.

Új hozzászólás Aktív témák