Új hozzászólás Aktív témák

  • Runner_fxr

    Ármester

    válasz MPowerPH #208138 üzenetére

    Azért ez méretben is egy nagy kulcs, mindenképp kell mellé egy kisebb is.
    Illetve van még egy fix 40Nm-es kulcsom is, az egy közepes méretű.

    Megértem, hogy félted, egy autó ára az a bringa, nem árt ha olyan ember szereli aki látott már hasonló cuccokat. Budapesten tudok ajánlani megbízható helyeket, de Pécs környékén nem ismerem a felhozatalt. Ebben az évben még a Bikemen-ben vagyok, jövő héten esetleg tudok vele foglalkozni ott, de utána már nem lesz rá időm egészen márciusig, mert készülnöm kell a szezonra, hogy minden elkészüljön az itthoni műhelyben.

    Sokat nőttek a vázak az elmúlt években, ma egy M-es váz simán van olyan hosszú, mint régebben akár egy L vagy XL. Változtak a geometriák, de hamar meg fogod szokni, a jót nem nehéz. :)

    Mivel XC-vel mentél idáig, nyilván nagy ugrás lesz, szerintem szeretni fogod, de ha mégsem jönne be, ezeket nem lesz nehéz jó áron eladni.

    Nyilván lehet pár alkatrészt egyéni ízlésnek megfelelően variálni.

    Karbon kerekeken sokat lehet fogni az biztos, munkatársamnak nemrég fűztünk össze egy brutális 29"-es szettet:
    Berg karbon felnik, DT 180-as agyak, DT aerolight küllők. A komplett szett alig több mint 1100g.

    [kép]
    [kép]
    [kép]
    [kép]
    [kép]

    Egy Trail/Enduro gépnek azért van súlya (lefelé majd kárpótol), bár tudom, hogy heves ellenzője az e-bike-nak, de hid el nem véletlen, hogy a MTB-on belül a Trail/Enduro-ban a legnépszerűbbek a rásegítős bringák. Persze ha van időd hetente többször is edzeni, nem lesz gond a szintekkel és élvezetes lesz.

    Ezt neked kell tudni, hogy mennyire vagy kényes a cuccaidra, általában a karbon vázas MTB-on szokott lenni fólia a kényes helyeken gyárilag is és ez a legtöbb esetben elég, bár én nyugodtabb vagyok ha teljesen be van csomagolva a váz. :)

    A G2 RSC-nek is kell, hogy bekopjon, újonnan nem mérvadó a fékerő. Ettől függetlenül a véleményem ismered, én abszolút Shimano párti vagyok, talán a Trickstuff amit egyszer még ki fogok próbálni.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák