Új hozzászólás Aktív témák

  • Hasaggymeg

    Topikgazda

    válasz szuszinho #195875 üzenetére

    Az is lehet az oka, továbbá a túl keményre fújt gumi, vagy a súlypont rossz elhelyezése, esetleg "rúgásszerű" tekerés, ahol a taposás túl hirtelen történik, robbanásszerű. Próbálj kissé kiülni a nyereg orrára és ráfeküdni a kormányra, úgy az elején is marad súly, hogy ne emelkedjen és hátul is a megfelelő tapadáshoz...aztán természetesen van az az emelkedő/talajszerkezet/gumi hármas ahol már egyszerűen nem lehet kitekerni akármilyen erős is vagy.

    #195877Sirandrish...ez már "a túl sok információ már kontraproduktív" tipikus esete. Állítsd fel a feltételrendszert mint, szélesség, forma, párnázottság, kivágottság, vízállóság és ár (esetleg súly) és szűrd meg a találatokat. Bringázáshoz kevésbé hozzászokott hátsód így is úgy is fájni fog a hosszabb tekeréseken, de kitartással, betétes gatyával és ki-kiállással a nyeregből előbb-utóbb majd megszokod.

    "Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg

Új hozzászólás Aktív témák