Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Friczy

    senior tag

    válasz Somatom #190725 üzenetére

    Ritkán járok arra, nem fogok tudni jó választ adni - főleg a rakparti szakaszra, sose szerettem a budai oldalon tekerni, főleg a rakparti út miatt. De pl. a Kacsa utcát kihagyom, ha arra járok és megtehetem. Pl. ha a Muszkva tér felé kell mennem a rakpartról, akkor Csalogány utca. Ugyanakkor - nem tudom, hogy most hogy van - a Varsányi Irén utcában teljesen logikátlan volt a kerékpárok felterelése a járdára. A Kacsa utca szűk, ott megértem, de pont emiatt nem jó az egész útvonal.
    A Margit-híd déli oldalán mintha lenne kerékpáros nyom, az átvezet a túloldalra. Vagy az csak a sziget felőli oldalon van? (mondom, hogy ritkán járok arra) A híd és a Nyugati közti részen buszsáv van, de elég ritka a buszforgalom, ott minden további nélkül meg lehet (talán meg is van) engedni a buszsávban kerékpározást. Általában véve a Nagykörúttal nekem a legnagyobb bajom az volt, amikor néha arra kellett mennem, hogy nem tudtam haladni az álló autósok miatt. Mióta bringasávokat csináltak, talán kérszer voltam arra (külvárosban lakom).

    Mindenesetre általában az útvonalválasztásomat meghatározza az is, hogy ha olyan kerékpárút van valamerre, ami nagyon hülyén van megcsinálva (és sok ilyen van sajnos), azokat inkább kerülöm, hogy ne legyen konfliktusom abból, hogy nem használom a rossz infrastruktúrát. Ha megszűnik a kötelező használat, ebből a szempontból könnyebb dolgom lesz.

Új hozzászólás Aktív témák