Új hozzászólás Aktív témák

  • jjeahh

    nagyúr

    válasz nmate91 #165841 üzenetére

    Szerintem az elején az alapozást senki nem élvezi, cserébe ha kezded érezni a hatását, jobban fogod élvezni a bringázást, mert gyorsabb leszel, vagy alacsonyabb pulzuson leszel ugyanolyan gyors, sokkal később éhezel el, nem izzadsz annyit, hirtelen az emelkedők is élvezetessé válnak stb. Sajnos idén nekem sem sikerült ezt összehozni, de majd ezután megpróbálom pótolni.

    (#165842) itouchfan: az még oké, nekem az első "futásokon" 9:00 körüli idők jöttek ki, most tartok ott, hogy 7:00 időkhöz közelítek 140bpm pulzuson. Igaz nekem is mellékes a futás, csak alkalmanként űzöm.

    (#165844) Hasaggymeg: te gyors vagy mint a villám :D

    (#165846) INTELligent: van nekem is egy olyan ismerősöm, aki azt hitte, hogy minél jobban hajtja, annál jobban edződik, aztán a szervezete valszeg megszokta, hogy ha bringára ül, 160 fölött van mindíg a pulzusa és ma már képtelen 160bpm alatt bringázni. Nem tom nálad hogy működik ez, de az ismim emiatt b*romira hamar eléri a felső határát és onnan nincs tovább, kidől, neki annyi, vége :D . Jobb, ha megszokod, hogy aerob zónában vagy stabilan és onnan nehezebben ugrik fel a pulzus, aztán 190-200-ig még rengeteg tartalékod marad. + Nem éhezel el, nem lihegsz, kevésbé fáradsz, izzadsz. Valahogy idén én is bele kéne húzzak kicsit az alapozókba, hogy legalább őszre jöjjön össze a tavalyi formám...

    (#165849) trialboj: szerintem senki nem nézett hülyének, én legalábbis nem, kérdeztél és megpróbálok segíteni :) . A következő csapágyadat amikor megveszed, szedd le róla a műanyag hengert és nézd meg jól a kialakítását, te is rá fogsz jönni, hogy az egy fontos eleme a csapágynak, mert mindkét végén gumigyűrű, tömítés van, aminek pont az a célja, hogy nem engedi belülről elázni a csapágyat :K . Amelyik szerelő még ennyit sem tud, ahhoz én nem merném vinni a bringát, inkább csinálj házilag egy középcsapágy benyomó szerszámot és cseréld ki vagy valami. Sőt, aliexpressen szerintem vannak ilyen csapágy benyomók olcsón összerakva is.

    Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG

Új hozzászólás Aktív témák