Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ZolkoW

    őstag

    válasz jjeahh #157883 üzenetére

    Csaltam, egy 120 grammos xc kormány (amúgy lehet,hogy nem kell nekem 720-nál szélesebb, nem éreztem hogy legszívesebben kijjebb fognám) , 380 g-os spd pedál, és kb 250 g-os nyeregcső van rajta, a leendő dropper 550g+ kábel súlyához képest.. szóval 12.6 környékére felhízik majd. De igyekeztem mindennél figyelni a súlyra is.
    Tekerés: ezt én még 20 km után nem tudom annyira stabilan megmondani, ami leginkább érződött, hogy azokon a lefeléken, amik nem extrém meredekek, de köves-haladósak, a másikkal sokkal jobban féltem :P tehát egész konkrétan ahol a Ninerrel bele-belefékezgettem, ezzel meg az volt a jellemző,hogy még tekertem is :)
    A gumik viszonylag haladósak, de ezzel is úgy vagyok, hogy nem mindig tudom,hogy a gumik ellenállását, a ragadósabb löszös talajt, a szemmel nem látható emelkedőt, vagy a szembeszelet érzem.. biztos nagyobb az ellenállásuk, mint egy keskeny xc guminak, a Niner haladósabb, de ezzel sokkal kevésbé féltem a laza kövektől, ferde keréknyomos földúttól, ezzel egykettőre el lehet felejteni,amit az eddigi bicikliimmel a nyomvonalválasztásról tanultam :D Felfelé is jobban tapad persze (mondjuk Nobby rég volt a 29eren) , de kevés alkalom volt még tesztelni.

    Basszusműhely helyett: https://www.facebook.com/profile.php?id=61555669762786

Új hozzászólás Aktív témák