Új hozzászólás Aktív témák

  • itouchfan

    senior tag

    válasz fgo #154564 üzenetére

    Én görgőztem most télen rendszeresen, nekem semmi bajom nincs vele, kicsit monoton de zenét benyomtam, vagy videókat néztem, illetve nekem úgy sokkal jobban repült az idő ha a lassú alapozós tekerőknél váltogattam a pedálfordulatot, vagy raktam bele 10x10 mp max sprintet, ilyesmit. Mondjuk jó volt kimenni utána tekerni, sokkal jobban is értékeltem, de edzéscélra szerintem teljesen rendben van.

    Viszont most gond van, mert eddig kölcsönben volt nálam egy Elite mágnesfékes görgő, semmi extra, 5 fokozatban állítható ellenállás, de visszakérte a kölcsönadó (nem erről volt szó :( :D ), tehát eddig örültem, hogy használhattam de most kéne nekem egy hasonló megoldás.
    Kormányra rakható kapcsoló, mágnesfék, legalább 5 fokozat, rögzítési mód meg az jó volt, ahogy ezen volt, hogy a gyorszár végeit szorította be (de ha van külön görgős tengely és azzal kell rögzíteni, az is jó). Túl nagy keret nincs rá, de ha valaki lát 20k alatt, megköszönném ha elküldené. :R
    Vagy azt a 20k-t még kinti ruhára fordítom és megoldom full kintibe..csak az a baj, hogy hétköznap sötétben már nem akarok/tudok kimenni és akkor tök jó lenne 1-1 órát görgőzni...

    „Elvetsz egy cselekvést, és egy szokást aratsz. Elvetsz egy szokást, és egy jellemet aratsz. Elvetsz egy jellemet, és amit aratsz, az a sorsod.”

Új hozzászólás Aktív témák