Új hozzászólás Aktív témák

  • Runner_fxr

    Ármester

    válasz imyourfriend #15409 üzenetére

    Honnan tudod, te, hogy akinek 6-7 száz ezres kerékpárja van az, hogy él? Honnan tudod, hogy hány év alatt jött az össze? Persze aki úgy vesz ennyiért kerékpárt, hogy egyik héten kitalálja kéne valami jó bicaj, majd rá egy hétre bemegy egy kerékpárboltba és megvesz kp-re 6-7 kilóért egy bringát az nyilván elég jól él, és nem 100-120 ezer a havi fizetése. De tudod sokan vannak aki hosszú évek alatt építették. Nem gazdag emberek, de ő a fesztiválozás, drága telefon, drága tévé, számítógép helyett inkább bringára költ.
    Nyilván vannak tehetős emberek is, fogason is rengeteg 14-15 évest látni akiknek 1 milliós gépeik vannak. Tudod XII. kerület, burzsuj negyed, apuci megveszi a drága bicajt stb. De ez csak egy szűk réteg, ne ebből indulj ki.

    Nekem meg rohadtul nem meggyőződésem, hogy akinek drága bicaja van az biztos jól él, nem, inkább csak neki az volt a fontos és arra költötte a pénzét.
    Persze van az is akinek a szülei megveszik még fiatalon, de mondom, ne ezekkel foglalkozz, van ilyen és akkor mi van, szard le.
    Ha neked fontos a kerékpár és hajlandó vagy rá áldozni is, akkor neked is lehet drága bicajod ha eleget dolgozol érte és félreteszed a pénzt.

    Én is azt mondom, hogy ha valami nem megy, nem siránkozni kell hanem tenni érte, ha valakinek nem elég amit itthon megkeres, el lehet menni gazdagabb országokba, nem őrzik gépfegyverrel a határt mint anno.

Új hozzászólás Aktív témák