Új hozzászólás Aktív témák

  • Runner_fxr

    Ármester

    válasz Zola007 #14612 üzenetére

    Nem kell magadba önteni minden szert, edzésnek és testalkatnak megfelelően kell táplálkozni.

    Szerinted az a sok tartósítószer ami az élelmiszerekben van jót tesz? Az állandó szmog jót tesz?
    Ez a bődület mennyiségű sugárzás ami a levegőbe manapság van (Wifi) jót tesz?
    És még ki tudja mennyi környezeti ártalom vesz körül nap mint nap, ez mind jót tesz?
    Francokat tesz jót, nem gondolom, hogy ilyen életkörülmények mellett majd egy normális mértékben szedett táplálékkiegészítő okozná a nagy gondot. És még egyszer mondom, 15 éve járok kondizni, az életben nem hallottam vagy láttam olyat akinek a táplálékkiegészítőtől bármi baja lett volna, pedig elhiheted találkoztam néhány emberrel, sőt még szteroidhasználók között is csak elvétve láttam olyat akinek gondja lett volna tőle, persze ezt nem javaslom senkinek, nem azért mondom, csak úgy mellékesen jegyzem meg.

    Tüzi: Nekem is van olyan gyerekkori ismerősöm aki 178 centihez 95 kiló izom, ráadásul még nem is edz, olyan mint a szikla,
    akármikor bemelegítés nélkül aláfekszik 140 kilónak és a szeme se rebben, igen, ilyen is van. De az átlag ember nem ilyen.
    Az ilyen paraszt melósokat sem kell félteni, lehet, hogy edzi őket a meló, de a 90%-a masszív alkoholista és úgy füstöl mint a gyárkémény, a fizikumuk meg, erősek, de a kinézet, abba inkább ne menjünk bele. :)

    pFEFErohni Ezzel a géppel terepre ne nagyon merészkedj, ez inkább aszfaltra való bringa, maximum a sáros aszfalt. :) Ha ilyen körülmények között fogod használni nem lesz gond, a szokásos kopó alkatrészek, illetve a villa nem lesz egy nagyon hosszú életű darab. Akár 1 év múlva is eléggé nagy kottyanása lehet.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák