Új hozzászólás Aktív témák

  • Runner_fxr

    Ármester

    válasz imyourfriend #14243 üzenetére

    Az igazat megvallva az országútis sram váltókat annyira nem ismerem, csak amiket tesztekben olvasok róla, de nem mondják azt se rossznak.
    Inkább a mtb-s családokat ismerem, ezeket használtam is. Sram-ban se minden jó. Pl az avid fékeket nem szeretem és már az is sram. Fékben pl sokkal jobbak a shimano-k mint a sram. Nekem igazán a Sram hátsó váltók és válókarok tetszenek, egyébkén a többi shimano alkatrésszel nincs különösebb bajom.
    Én egyébként az ultegrától se vagyok elájulva, már ami a váltásteljesítményét illeti, jó pár ultegrás, 105-ös, sora-s gépet adtunk el. Ugyan azt a bizonytalanságot véltem felfedezni mint a mtb-os termékcsaládnál.
    Volt olyan sora ami mint a kis angyal váltott, míg egy ultegra bizonytalankodott. Vagy 105-ös is ugyan úgy. Bár én mindig montis voltam, ha országútiznék, biztos kipróbálnám azért a sram országúti szetteket is. MTB-ban nálam jelesre vizsgázott.

    Egyébként ha megnézed az 1 X 11-es sram-ot, abban a kategóriában shimano nem sokat mutat. :) Egy csomó felső kategóriás gépen az van és nem shimano.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák