Új hozzászólás Aktív témák

  • trialboj

    őstag

    válasz Massmurderer #134007 üzenetére

    Nem akarlak elkeseríteni, de erről le fog csúszni a talpad, főleg ha nedves, vagy pont hogy a sár rászárad hazafelé a talpadra és azért. Max puha talpú cipővel ajánlott.

    Pár napja a régebbi pedálommal mentem valahova nem a bringás cipőmmel, és egy bizonyos szögben ahogy meg szoktam magam támasztani a stoppnál, lecsúszott a talpam a pedálról, és sípcsonton vertem magam a szögekkel, pedig azokon végig van szegecs, csak már megkopott a fejük.
    Szóval laza városi használat közben is meg tudnak szívatni. Azt elismerem hogy a leggagyibb kínai pedál is jobban mutat, mint a legtöbb olcsó hazai ismert modell, de ezeket nem valódi mérnök tervezte, és, vagy idő előtt eltörnek, vagy nem tapadnak.
    Aki ilyet vesz, az ezt a két dolgot mindenképp mérlegelje előtte.

    Első 2 pedálom kínai volt, rohadt jól néztek ki, de az első eltört, xc alatt, esés nélkül, a másik pedig ahogy írtam elkezdett csúszni, aszfalton pörgetésnél, mostani HT meg úgy tapad, hogy akár húzni is tudom a pedált döntött lábfejjel, cserélbe RANDA, nekem fontos a bringa összképe, de elismerem, hogy a pedállal jobban jársz ha nem egyedi, viszont tapad, és egész tekerés alatt veled, nem pedig ellened dolgozik.

    "Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //

Új hozzászólás Aktív témák