Új hozzászólás Aktív témák

  • szabolcs.sz

    tag

    válasz SSJmeszes #133963 üzenetére

    Átérzem a hegynélküliség problémát, én meg szegedi vagyok. Számolgattam, hogy mi esik közel, de kb. 2 órányira csak dombok vannak: Aradhegyalja, Fruska Gora, Szekszárd környéke, kicsit távolabb (+ fél-egy óra) esetleg a Mecsek, vagy a Budai hegyek.Mátra 3 óra. Akkor meg már inkább a Bihar, vagy a Déli-kárpátok, bár akkor már esélyes egy ottalvás, francnak sincs kedve 8 órából 4-et hullafáradtan vezetni.

    Kantifék topik: Köszönöm az ötleteket, valószínűleg az lesz, amit mondtatok, komplett fékbetét+tartó. Én eredendően csak betétet szerettem volna keresni, KS-LXSA -t, vagy azzal egyenértékűt.
    Szétkaptam a féket, felcsiszoltam, a felnit is lemostam, és szuper volt a fék, egészen az első négy fékezésig. Utána megint, mint a híg f*s, mondjuk, ahogy a képen is látjátok, az egyik betét épp 30 éves. Pálinkából nem lenne rossz, de így...

    Szóval, az LX aluöntvény (hátfal ?) szép és jó, és kicsit bosszantana, ha a csak amiatt el kellene dobni, hogy nincs hozzá épkézláb betét.

    Amúgy jó móka volt, ez volt az első kantifék szerelésem, kicsit állítottam is rajta, hogy "harapósabb" legyen. Szóval lehet ez még jó is akár :)

    Ilyen volt:

    Csiszolás közben, egyik finomra, másik még csak durvára:

    És ez kellene (M65/T vagy LX-M565 kompatibilis betétpár) :

Új hozzászólás Aktív témák